Příspěvky uživatele - 238.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
"Nádor" na kořenech, 15.4.2013 Obsahuje fotku
Zdravím! Dnes jsem sázel Kordii a po rozbalení obalu na kořenech sem na nich našel jakýsi nádor. Zajímalo by mne, zda do budoucna ohrozí stromek, nebo jen to jen důsledek zavalení nějaké rány. Honza z Vysočiny
Duo švestka od Bakker, 14.4.2013
Po zhlédnutí stránek mne popadl záchvat smíchu. Za ty peníze to nekupujte, to je dejte radši na charitu. 
Duo švestka od Bakker, 14.4.2013
Moc se jim to v tom fotoshopu nepovedlo, řekl bych, že je to podvod. Takto ten stromek nikdy vypadat nebude.. A navíc to žluté ovoce nebude podle mne meruňka, ale spíš myrobalán nebo nějaká mirabelka.
Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 9.4.2013
Kupte Hamanovu, budete spokojený, Jen bych zkusil jinou podnož, než myrobalán, pokud máte úrodnější polohu. Honza z Vysočiny
Vlaška končí, 4.3.2013
Podle poslední fotky bych řekl na 99 procent, že je to Vlaška. Honza z Vysočiny
Vlaška končí, 3.3.2013
Zdravím pane Petře do Pardubic mám na pupenech Vlašky podobné "patky", jen nejsou tolik výrazné, tak kulaté, jako máte vy na fotografii. Honza z Vysočiny
Švestky v sezóně 2012, 22.2.2013
a taková Vlaška, když se usuší a dáte si ji v zimě do pusy... to je nepřekonatelná chuť, obvzlášť ze zahrady v 500 m.n.m. na Vysočině, kde Domácí dozraje dokonale jednou za pět let a mráz a kroupy bohužel poslední roky zničí, co můžou... dám vědět... celý příspěvek >
Jak pokračovat s řezem, 9.2.2013
Máte pravdu pane Fidlo, pupeny jsem na jaře ob jeden vyštípl, aby budoucí korunka rostla pěkně pravidelně dokola. Díky za radu paní Lído a čípek samozřejmě z vrcholu odstraním. Ten tam nechávám kvůli ptákům, kterých je tu spousta a likvidují mi... celý příspěvek >
Jak pokračovat s řezem, 8.2.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den. Loni jsem na jaře zastříhl špičák Jaderničky a vytvořil mi jen takovýto obrost. Jak dál pokračovat? Stromek neměl velký kořenový systém a měl jsem ho zřejmě seříznoout níže, jak jsem to udělal u druhého. Mám ostříhat všechny přírůstky a... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013
Krásně jste to uzavřela paní Lído, svatá pravda H.
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013
To máte pravdu... jenže za komára se prostě nikdo nepředřel. Mě je 34, tak to znám jen z vyprávění, ale makat 3 hodiny na normu a pak se věnovat svému, byo víc než obvyklé... vždyť u nás ve vsi bylo v JZD 45 lidí a dnes to samé zvládne 12. Jen se... celý příspěvek >
Becky na kvas, 14.1.2013
Dobrý den! Já to řeším následovně: ovoce nechávám kvasit v bečkách o objemu 120litru. myslím, že jsou ideálně vysoké, tzn, kloubouk nemá zbytečně velký průměr. A na přepravu do pálenice mam ještě menší nádoby, do kterých odeberu polovinu kvasu, aby... celý příspěvek >
Boscova lahvice, 12.1.2013
Pan Pešek ji prodává ve starých odrůdách pokud se nemýlím :) Honza z Vysočiny
Oskeruše, 30.12.2012
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo tady na fóru zkušenost s pěstováním oskeruše ve vyšší nadmořské výšce na Vysočině. Mám zahradu v cca 500 m.n.m. Má to smysl sem oskeruši vysadit? Honza z Vysočiny.
Suchý kvas, 8.12.2012
Teď už je asi pozdě, ten kvas potřeboval naředit vodou už na začátku. Jaká byla ta jablka? Nebyla hodně moučnatá? Nedával jste bečku moc plnou? To jsem udělal poprvé a hodně šťávy vyteklo a pak už ten kvas nebyl k vypálení. Honza
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika