|
Příspěvky uživatele - 121.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Hecht, 28.7.2011 No a o to právě jde, jak správně píšete.Vidím, že podrážděně reagují někteří lidé, možná se mně to zdá, a argumentují, že to není žádný problém utěsnit atd.,to vím taky.Sekačku mám utěsněnou společně s prodejcem jsme se dohodli.Ale tady jde o jinou... celý příspěvek > |  | Sekačka Hecht, 27.7.2011 Pane poradím Vám, přečtěte si můj příspěvek ještě jednou a pořádně včetně fotek, pak možná zjistíte, že píši také o sekačce, kterou jsem měl cca10-12 let před touto sekačkou HECHT 551a sekal jsem s ní bez problémů a s tím co popisuji jsem se... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Hecht, 27.7.2011  Připojuji ještě jeden obrázek. |  | Sekačka Hecht, 27.7.2011  Posílám další obrázek, protože připojit lze jen jeden. |  | Sekačka Hecht, 27.7.2011  Sekačka Hecht 551 5v1
Tuto sekačku jsem si zakoupil jako náhradu za sekačku MTD B 45R, ketrou jsem měl v plné spokojenosti 10-12 let nevím přesně.Sekačka HECHT 551 zakoupená na podzim 2010 a používaná až v r.2011 mě zklamala na celé čáře, rovněž... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|