Příspěvky uživatele - 121.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Hecht, 28.7.2011
No a o to právě jde, jak správně píšete.Vidím, že podrážděně reagují někteří lidé, možná se mně to zdá, a argumentují, že to není žádný problém utěsnit atd.,to vím taky.Sekačku mám utěsněnou společně s prodejcem jsme se dohodli.Ale tady jde o jinou... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 27.7.2011
Pane poradím Vám, přečtěte si můj příspěvek ještě jednou a pořádně včetně fotek, pak možná zjistíte, že píši také o sekačce, kterou jsem měl cca10-12 let před touto sekačkou HECHT 551a sekal jsem s ní bez problémů a s tím co popisuji jsem se... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 27.7.2011 Obsahuje fotku
Připojuji ještě jeden obrázek.
Posílám další obrázek, protože připojit lze jen jeden.
Sekačka Hecht 551 5v1 Tuto sekačku jsem si zakoupil jako náhradu za sekačku MTD B 45R, ketrou jsem měl v plné spokojenosti 10-12 let nevím přesně.Sekačka HECHT 551 zakoupená na podzim 2010 a používaná až v r.2011 mě zklamala na celé čáře, rovněž... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika