|
Příspěvky uživatele - 104.113
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.7.2011  Díky moc za pochvalu. Cedulky z hliníkové folie mám ale na všech dřevinách, většina se schová, na zatím malých roubovancích je bohužel vidět. Prostě pro mne rok výsadby a přesný název rostliny mají dnes už velký význam, větší než vjem pro ostatní.... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.7.2011 Těžba u nás probíhá asi tak jako všude, rozhodně ale ne intenzivní. Holin se nebojím, ten nejbližší porost na horizontu před loukami je neudržovaná strž plná "bordelu", který sem všichni z dědiny vyváželi s plaňkami třešní a rozpadenými vrbami, my... celý příspěvek > |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.7.2011  Nějak se mi vložil jen poslední obrázek, snad teď po registraci projdou všechny. Koryto bylo už dlouho mým velkým přáním, letos na jaře se nám ho podařilo sehnat, dovézt na zahradu a s láskou osázet. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.7.2011  Taky se mi nejvíce líbí přírodní styl a irisy s břízami fakt nemají chybu. My jsme začínali bez vzrostlých stromů na základech a rumišti po bývalé slepičárně, ale s úžasným výhledem do kraje. Po 25 letech života v paneláku, bez vztahu k hroudě a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|