|
Příspěvky uživatele - 164.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Číhání na jaro, 4.3.2011  V roce 2009 touhle dobou jsme byli zasypaní sněhem až po střechu, to letos mi už na skalce kvetou talovíny a sněženky i když jinak je ještě zem zmrzlá na kost. |  | Skalničky kvetoucí v srpnu a později, 4.3.2011 Koukla jsem se na fotky mojí skalky z srpna minulého roku, právě kvetou: mateřídoušky, devaterníky(seřezávám je na jaře, pak kvetou později), dokvétají hvozdíky, Acantolimon glumaceum, Sedum(rozchodníky), Oenothera missouriensis, Silene schafta tu... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 Děkuji za připojení do diskuse, já jsem myslela že by to mohla také být některá Minuartria (Kuřička) ale nejsem si jistá.
Srdečně zdravím. |  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 Děkuji za odpověď. Gypsophilu jsem také měla na mysli ale kamarádka tvrdí že Gypsophyly mají kůlový kořen a ta skalnička má kořínky drobné rozprostřené.
Srdečně zdravím. |  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011  Prosím neznáte někdo tuhle skalničku? Kvete v létě, roste na suché zídce. Kamarádka ji od někoho kdysi dávno dostala. Chtěly jsme zjistit co je ona zač ale pořád si nejsme jisté.
Srdečně zdravím. |  | Čemeřice, 2.2.2011 Já mám jenom tu jedinou čemeřici tak semínka by měla mít identické vlastnosti jak jejich rodič. Ahoj |  | Čemeřice, 24.1.2011  Čemeřice východní mi už několik let bez poblému roste na kraji skalky na plném slunci, nijak se o ni nestarám. |  | Neznámá skalnička, 4.1.2011 Určitě to bude Achilea ageratifolia, srdečně Vám děkuji pane Janča. |  | Neznámá skalnička, 3.1.2011  Prosím nevíte někdo jak se jmenuje tahle skalnička, roste mi na skalce už hodně let, jméno jsem zapomněla, dobře snáší sucho, kocem května kvete. |  | Prosím nevíte někdo o kterou Veronicu se jedná?, 16.11.2010 Děkuji pane Janča za nápovědu, v tomto okruhu jsem už předtím hledala ale nevím proč jsem našla vyžší rostliny, a tahle je vysoká 5 cm v květu.
Velice děkuji . |  |
|  | Prosím nevíte někdo o kterou Veronicu se jedná?, 9.11.2010  Zapomněla jsem jméno téhle skalničky je to určitě Veronica ale nemůžu určit která, neznáte ji někdo.
Děkuji |  |
 |
|
|
|