Příspěvky uživatele - 164.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Číhání na jaro, 4.3.2011 Obsahuje fotku
V roce 2009 touhle dobou jsme byli zasypaní sněhem až po střechu, to letos mi už na skalce kvetou talovíny a sněženky i když jinak je ještě zem zmrzlá na kost.
Skalničky kvetoucí v srpnu a později, 4.3.2011
Koukla jsem se na fotky mojí skalky z srpna minulého roku, právě kvetou: mateřídoušky, devaterníky(seřezávám je na jaře, pak kvetou později), dokvétají hvozdíky, Acantolimon glumaceum, Sedum(rozchodníky), Oenothera missouriensis, Silene schafta tu... celý příspěvek >
Hledám jméno skalničky, 27.2.2011
Děkuji za připojení do diskuse, já jsem myslela že by to mohla také být některá Minuartria (Kuřička) ale nejsem si jistá. Srdečně zdravím.
Hledám jméno skalničky, 27.2.2011
Děkuji za odpověď. Gypsophilu jsem také měla na mysli ale kamarádka tvrdí že Gypsophyly mají kůlový kořen a ta skalnička má kořínky drobné rozprostřené. Srdečně zdravím.
Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 Obsahuje fotku
Prosím neznáte někdo tuhle skalničku? Kvete v létě, roste na suché zídce. Kamarádka ji od někoho kdysi dávno dostala. Chtěly jsme zjistit co je ona zač ale pořád si nejsme jisté. Srdečně zdravím.
Čemeřice, 2.2.2011
Já mám jenom tu jedinou čemeřici tak semínka by měla mít identické vlastnosti jak jejich rodič. Ahoj
Čemeřice, 24.1.2011 Obsahuje fotku
Čemeřice východní mi už několik let bez poblému  roste na kraji skalky na plném slunci, nijak se o ni nestarám.
Neznámá skalnička, 4.1.2011
Určitě to bude Achilea ageratifolia, srdečně Vám děkuji pane Janča.
Neznámá skalnička, 3.1.2011 Obsahuje fotku
Prosím nevíte někdo jak se jmenuje tahle skalnička, roste mi na skalce už hodně let, jméno jsem zapomněla, dobře snáší sucho, kocem května kvete.
Prosím nevíte někdo o kterou Veronicu se jedná?, 16.11.2010
Děkuji pane Janča za nápovědu, v tomto okruhu jsem už předtím hledala ale nevím proč jsem našla vyžší rostliny, a tahle je vysoká 5 cm v květu. Velice děkuji .
Prosím nevíte někdo o kterou Veronicu se jedná?, 9.11.2010 Obsahuje fotku
Zapomněla jsem jméno téhle skalničky je to určitě Veronica ale nemůžu určit která, neznáte ji někdo. Děkuji
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika