|
Příspěvky uživatele - 18.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
sciadopitys verticillata, 17.8.2007 Dobrý den, pěstujete ho v květináči? |  | poškození aster, 13.6.2007 Mám ten samý problém. Jsem z toho celkem nešťastná. Myslím si, že jsou to mšice, zkoušela jsem je postříkat přípravkem FAST proti mšicím, tak uvidím, snad se vzpamatují. U Slunečnic jsem měla ten samý problém a ty mi po postřiku hezky ožily, každým... celý příspěvek > |  |
|  | vrba roubovaná převislá - růst , 4.4.2007 Dostala jsem převislou vrbu salix caprea "Kilmarnock" na kmínku cca 60 cm. Poroste ještě kmínek a nebo pouze naroubované převislé větve? Ráda bych ji měla vyšší, lze nějak vyvazovat či podobně? |  | rozmnožování jedlých kaštanů, 8.11.2006 Dobrý den,
na 100 % je mít vedle sebe oba jak samčí,tak samičí.
S pozdravem Helena |  | bestie zlikvidovány, 23.10.2006 Na chvostoskoky jseou zdaleka nejlepší štírci. K pořízení štírka je třeba přivolat mouchy na kterých štírci přilétnou.. |  |
|
|
|