|
Příspěvky uživatele - 31.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tipy na dárek k narozeninám, 10.5.2011 Drtič je skvělý nápad, sama bych ho potřebovala, neměla bych tak hnusný kompost. Jak to funguje a kde ho najít na netu? |  | Slimáci, 8.5.2011 Skoro všechno omrzlo jen ty potvory jsou fit, asi si vylepší genetiku o květnové mrazy |  |
|  | Asi pomrzlý Javor a Magnolie nebo nějaká choroba, 7.5.2011 Jo tak takhle mám javor a magnolie pomrzlé taky |  | Mrazík, 7.5.2011 Mně omrzly nejen výhony jedlí ale hlavně komplet magnolie. Květy bych tak neřešila, ale co ty listy... A nejhorší budou ibišky, nedovedu si představit, že znovu obrostou. Samozřejmě fuchsie, kalokvěty. Mladý buk, javor... odkvetlý rybíz... Každým... celý příspěvek > |  | Slimáci, 28.4.2011 Jardo neprovokujte nebo Vám je budeme v létě posílat poštou až do Slatiňan |  | Slimáci, 27.4.2011 No tak hlavně, abyste to nezakřiknul... a bacha na ochranáře (sbírám je ručně s igelit pytlíkem na ruce a do druhého se solí je házím). Je to nechutné a drastické pro mě i pro slimáky, ale i jediné reálné řešení. Těžko chemií psypat celý trávník... |  | Nemocný rhododendron, 27.4.2011 Tak u mě to vypadá na finále. Tři různě staré takové ty teď bíle kvetucí rhdodendrony mají tak ze čtyř pětin nevykvetlá zaschlá poupata a je to rok od roku horší. Přitom jsu každý v jiné části zahrady, mají kompost, rašelinu, hnojivo na rhodod... celý příspěvek > |  | Slimáci, 27.4.2011 Zatím jsem letos nenašla žádného, až z toho začínám být nervozní. A ještě dotaz, likvidujete i ty malé pruhované budkaře? |  | Magnolie stále nekvete, 24.4.2011 Lenko, některé magnolie kvetou až po několika letech, určitě po více než dvou. Např. soulangeana. Chce to čas, trpělivost, hnojivo, rašelinu a kompost |  | Fuksie / Fuchsie, 22.4.2011 Já už je mám krásně obrostlé, ale bojím se poklesu teplot v noci. Mám jich několik květináčů, takže schovávat je na noc je nereálné, navíc nejsem tu denně. Fakt nevím, co s nimi, vypadají prostě, že už chtějí ven. Tak nevím mám nebo nemám |  |
|  | Fuksie / Fuchsie, 22.4.2011 Dobrý večer všem, už jste vystrčili ven fuchsie? Nebo až po zmrzlých? |  | Oleandr, 10.4.2011 Nikdo mi neodpovídá, tak je jdu vystrčit na terasu |  | Oleandr, 10.4.2011 Dobrý den, už jste vyndali ven oleandry? |  | Jak se zbavit vrabců, 5.4.2011 To mi připomíná, jak mi někdo přivezl hit z Maďarska proti mouchám. Obrázek obrovského slunéčka sedmitečného. V návodu bylo: přilepit na okno a mouchy nebudou lítat dovnitř. |  | Zmlazení broskvoně, 5.4.2011 Tak jsem z toho zase jelen. Mám tři roky na zahradě broskev, špatně stříhanu, rozhodně má víc než čtyři kosterní větve, má jich tak šest. Samozřejmě úroda žádná. Můžu jí uplně odstčihnout u kmene dvě větve až u kmínku, aby zůstaly čtyři? Hlavně tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|