|
Příspěvky uživatele - 78.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s touto plazivkou?, 5.7.2010 to ste ma teda moc nepotesila -:(Tej Jezatky je tam pozehnane, skusim dnes este pripojit detailnejsie foto |  | Ako postupovat pri novom travniku? Dosievanie travnika, 5.7.2010  ahoj chcel by som poprosit o radu. Zaciatkom maja som zakladal travnik. Najprv som celu zem /piescita na Zahori/ nechal stary, 14-rocny travnik ktory bol silne zaburiney a prerasteny machom zorat, vytahali sme stare drny, potom... celý příspěvek > |  |
|  | Co s touto plazivkou?, 5.7.2010  Fotka je stara 3 tyzdne a riedky bol preto lebo bol po vysiati z vacsiny vyplaveny. Ale je uz 2x dosiaty a posekany. Ako sa ale vola ta burina a aky selectivny herbicid na nu pouzit? |  | Co s touto plazivkou?, 4.7.2010  Dobry den, zalozil som novy travnik kde mi vsak po vzideni novej travy vznikli velke kolesa plazivej buriny. Neporadi niekto ako sa vola a co sa s nou da robit? Existuje na tuto burinu nejaky postrek? |  | Problemy s Saxifraga arendsii, 26.6.2010  Ahoj chcel by som poprosit o radu. Zakupil som si uz 2x kvetinku s nazvom Saxifraga arendsii. Rastlinke sa na zaciatku dari, polievam ju a hnojim ju vzdy nacas, vzdy mi vsak po case "odide" a to tak ze zacne zvnutra hnednut, vid obrazok. Neporadi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|