|
Příspěvky uživatele - 170.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ořezávání větví stromů, 20.1.2012 Chtěl bych se připojit k příspěvku o průklestu ovocných stromů. Ovocné stromy prořezávám konec února, březen až do poloviny dubna. Než začnou stromy rašit. Tak zvaný zmlazovací řez starých ovocných stromů provádím též v březnu. Velké rány je dobré... celý příspěvek > |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 23.7.2011 Podobny postup jsem zvolil ja, jen jsem nesundaval cepicku, a cistil jen otvor ve sroubku pod tim. |  |
|  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 23.7.2011 Vyřešeno! Zdravim, zvolil jsem nasledujici postup, ktery vedl k reseni problemu s kolisanim. Vyndal jsem karburator, sundal nadobku s benzinem a pak odmontoval sroubek na volnobeh a pod sroubkem byl jeden sroub, ktery evidentne nemel funkci, nicmene... celý příspěvek > |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 17.7.2011 trochu opozdena reakce ale uplne stejny problem, ale tez zatim bez zjistene zavady |  |
|
|
|