Příspěvky uživatele - 32.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 25.7.2011 Obsahuje fotku
tak slibene odrudy jsem konecne nafotil
Lilkoviště, 25.7.2011 Obsahuje fotku
tak tady jsou z venku
Melounoviště 2011, 25.7.2011
dalsi dny ma byt jen a jen tepleji, tak snad to bude dobry, mokro je tak 15cm po povrchem, tou velkou krustou, diky desti min.tyden, ktery to pekne upek, takze ted pleckuju a pleckuju, na Breclavsku je urcite i vys.hladina spodni vody, tady mame... celý příspěvek >
mohli bychom si tu udelat takovou malou soutez ohledne nejtezsiho melouna z venku a melouna z foliáku, co vy na to? Též v lilkovišti:)
mam-li byt presny tak ted sviti slunce a je 20,4st, takove jarni pocasi...
teda ten modry plod je hoodne zajimavej, ten je fakt fraserskej :) ja resim zcela jiny problem, je uz zas docela sucho a na povrchu je krusta, ze pleckou do toho snad ani nevjedu :(teplotne den co den porad 19-24
Usychajuca novovysadena marhula, 24.7.2011
Polyversum tedy neznam, nicmene se podivam... napadl me jako prvni Previcur - aspon na vadnuti okurky je perfektni..pudu jsem provzdusnil jiz dnes, diky Paľo
Melounoviště 2011, 24.7.2011
na teto fotce je meloun nakolmo a je videt, ze je kulatejsi a nebude tak velky jako by byl nalezato... take je to ted Mirku u Vas?. .. nedavno jsem se tu o tom zminoval...
Usychajuca novovysadena marhula, 24.7.2011
po tech destich zacala zjara vysazena merunka vadnout, bude stacit, kdyz ji proliju nejakym fungicidem? - nevim cim to je :(diky
ja teda vazne nevim podle ceho se mam ridit a sklidit vcas meloun, zas bych nerad, aby byl nezraly :(
podle fotky me prekvapuje, ze meloun ma docela zelenou stopku, myslel jsem vzdy, ze je nutne cekat na to az bude zluta nebo zaschla (jako u dyní) no clovek se uci porad
a jaka ze to je odruda?
Nejchutnější rajčata, 24.7.2011
Spencer je take uspesny, az na tu tvrdou slupku, jinak Pollicino plodi vyzrale sladke plody jen v prihodnych lokalitach! (jak mi bylo řečeno od vyrobcu)
Název, 23.7.2011
Miscanthus sinensis Zebrinus
Lilkoviště, 23.7.2011
je pravda, ze je u nas extremni sucho a tak se nemuselo Č.R. libit tamni klima, ostatni jsou na prisusky rozhodne lepsi a nijak jim to nevadi. Letos mi nejlepe rostou Giotto, Snowy a odruda Dekl Vracij, naopak Black B. letos vyhořel
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika