|
Příspěvky uživatele - 32.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek bahenní, 4.8.2011 mne vykvetly prvni rostliny 1.8. zajimave je, ze take temito dvema barvami... ruzovy jeste trucuje |  | Kala, 3.8.2011  tak se jeste podivam po jine fotce |  |
|  | Kala, 3.8.2011  nejlepe jim stejne vyhovuje pole, takto mi kvetou jiz mesic |  | Melounoviště 2011, 2.8.2011 odruda vypada slibne.. pred x lety kdy jsem zkusil par odrud melounu a prekvapilo me, ze vytazne ranejsi byly vsechny s tm.zeleou supkou, ty zihane vsechny pozdnejsi,
ja se stale bojim trhat a tak radsi cekam... navic meloun stale narustal |  | Lilkoviště, 2.8.2011  tak zde jsou moji rekordmani jak z venku tak ze skleniku, konecne jsem spokojen, omlouvam se za kvalitu fotek |  | Znáte výšku těchto jehličnanů?, 1.8.2011 no tak by me nemeli vytlacit - ani jeden stromek :) |  | Znáte výšku těchto jehličnanů?, 1.8.2011 dekuji, takze zbyva jen Pinus peuce, ale obr to tedy nejspis nebude, kdyz roste takovou,,rychlosti'' |  | Nejchutnější rajčata, 31.7.2011 a jeste doplnim... nektere odrudy (hlavne ty stare napr.zelenocervene) to maji geneticky dane |  | Znáte výšku těchto jehličnanů?, 31.7.2011 Dostal jsem tyto tři stromky a rád bych věděl do jaké výšky dorostou, na internetu toho moc není, maximálně jen čisté botan.druhy.. díky
Picea glauca echinoformis
Pinus peuce Arnold's Dwarf
Pinus densiflora Fukozomi |  | Melounoviště 2011, 31.7.2011 tak to jedine Mirek, ten uz ma hotovy genofond odrud
Jinak jsem dnes zkontroloval melouny, nastesti ten nejvetsi nepraskl (ťuk ťuk) tak jsem si oddychl, navic dokonce zvetsil velikost, coz me prekvapilo |  |
|  | Popraskané a poškozené broskve, 31.7.2011 dobre, pos klizni je prihnojim, dekuji! |  | Popraskané a poškozené broskve, 30.7.2011  nastesti ne u me, plody jsou jinak zcela zdrave bez znamek napadeni, jen je otevren stred pres stopku, takze zatim se domnivam, ze to bude ten bor |  | Popraskané a poškozené broskve, 30.7.2011 mozna to bude ten bor, napadl me jako prvni, premokreni pudy neprichazi v uvahu, ba naopak, snad ten bor muzu aplikovat aspon pomoci zalivky nyni |  | Popraskané a poškozené broskve, 30.7.2011 pokud jsou nektere plody od stopky praskle do nitra plodu, cim je to zpusobeno? nejaky nedostatek mikroprvku, nevi prosim nekdo? |  | Lilkoviště, 30.7.2011 mozna by se vyplatilo dat k lilkum lepove desky, rozhodne to dost pomuze |  |
 |
|
|
|