Příspěvky uživatele - 32.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2011, 23.7.2011
ted po tech destich se naramne plody zvetsily, tady co nezaliju, neporoste, u vas na j.Morave mate urcite vys.spodni vodu a tak to s voodou neni az takovy problem
Nejchutnější rajčata, 23.7.2011
jeste se chci Mirku zeptat, jake to jsou odrudy paprik (ty cervene) diky
Nejchutnější rajčata, 23.7.2011
Mirku, to Black Cherry mam take a plodi asi nejvice ze vsech tyc.cherry, vijany nemaji chybu, chut je dobra, ale zadny zazrak.., jinak zatim v chuti vitezi Pollicino
Melounoviště 2011, 22.7.2011
Mirku, az budete sklizet dalsi plod, vzpomente si prosím na me a fotněte mi prosim stopku melounu, nevim presne podle ceho se orientovat, aby byl zraly, díky!
Změna barvy květu u gladiol, 22.7.2011
zadne spraseni! pokud mate smesmeciku, je jasne, ze nektere jsou zivotaschopnejsi jine mene, takze nektere odumrou jine zustaji, proto se muze casem vyskytnout vetsi pocet jedne barvy. Dalsi moznost: kvety mohou menit lehce barvu tak, ze jsou... celý příspěvek >
Lilkoviště, 21.7.2011
mne teda venku rostly snad vsechny odrudy krome teto odrudy Cesky raný :D nyni jsem spokojen
Melounoviště 2011, 21.7.2011
s tim bohuzel neporadim, jiste je jen to, ze to je houbova choroba, pokud to je par listu tak se to da alespon otrhat.
Lilkoviště, 21.7.2011
take by me zajimala nadmorska vyska, na te fotce jsou krasne plody! a jaka ze to je odruda?! i ja jsem letos velmi spokojen s lilky jak venku tak ve skleniku
ta barva je teda sakra exoticka :) jinak se nyni ochladilo a opet se potvrdilo, ze nove plody se tvori pri ochlazeni, v hycich vzdy opadaly! Aspon u me..
Ibišek bahenní, 21.7.2011
to by me taky zajimalo, hlavne jake odrudy tu holky pestuji! Jinak ty zilky jsou zpusobene nedostatkem horčíku, takze to chce hnojivo Mágum nebo Hořkou sůl...
Co je to za cypřišek?, 21.7.2011
diky Lído!
to uz je Mirku na obsahlou zpravu o odrudach, mate jich spoustu a hlavne Vam zavidim tu degustaci :) jinak prijde mi, ze plody co rostou kolmo a jsou pak kulate nedorostou tak velke, naopak ty co lezi na bok tak jsou vetsi, je to tak i u Vas?
Ibišek bahenní, 21.7.2011
ono take zalezijaky cv.jste si koupila, nektere jsou jen do půl metru, dalsi metru a nektere i 1,5 coz je tusim maximum... jinak pestuje tu nekdo ibisky Disco belle?
Hokaido - jak poznám, že je plod ke sklizni, 21.7.2011
tak to mam radost, prece jen kdyz nejakou utrhnu tak se jeste mohou udelat dalsi, jeste neni pozde, takze silu by na to mely mit, diky!
Melounoviště 2011, 20.7.2011
muzu Mirku pak poprosit o foto? jeste nejsem uplne zbehly v melounech, nerad bych neco opomnel, tim spis, ze je ted tak spatne pocasi
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika