|
Příspěvky uživatele - 243.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rada ohledně křovinořezu Solo 154, 21.7.2011 Děkuji za informaci. Paseky jsou samozřejmě zarostlé malinami, ostružinami a místy i černým bezem (není na pilu). Výkonově bych rozhodně bral 154, ale chtěl jsem se ujistit, že po mechanické stránce dimenzování odpovídá 154.
F.O. |  | Rada ohledně křovinořezu Solo 154, 21.7.2011 Já bych se připojil s dotazem na 154. Z údajů Solo jsem zjistil, že 154 je na stejném základu jako 142, jen je větší vrtání. Jaké jsou zkušenosti s převodem. který bude namáhán větším kroutícím momentem. Rozhoduji se mezi těmito dvěma stroji. Bude... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo Sigma, 20.7.2011 S tím sáním je to tak:
Atmosférický tlak je jeden Bar, což je cca 10m vodního sloupce. To je teoretická maximální sací výška čerpadla. Ve skutečnosti se voda v sacím potrubí pohybuje a tento pohyb vlivem tření o stěnu potrubí vytváří odpor, tedy... celý příspěvek > |  | Čerpadlo Sigma, 20.7.2011 Čerpadlo 32 SV se nazývá tak proto, že má sací přírubu DN32. Pokud máte sací potrubí 100m dlouhé světlosti DN25 a sací koš a ještě k tomu zpětný ventil před čerpadlem rovněž DN25 a na výtlaku jen kousek trubky, pak dle mě zcela jistě dochází k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|