|
Příspěvky uživatele - 201.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Huba na novom trávniku, 20.7.2011 tak uvítam inú radu, lebo už ma nebaví zbierať každý deň za dve hrste hríbikov. už som obmedzil hnojenie aj polievanie ale rastú stále |  | Huba na novom trávniku, 20.7.2011 také pekné mám aj ja, niekde na webe som našiel prípravky proti hubám tak to idem na kúsku vyskúšať a uvidíme. Novozir Mn80, Previcur 607S |  |
|  | Kvalita trávniku, 16.6.2011 nože som dal nabrúsiť uvidíme, a trávnik je 2 mesiace položený jedine žeby to prehnojenie, som to hnojil multigreenom s vozíkom Gardena a po tom hnojení mi zostali miestami takého flaky, vozík som už vyhodil viac ho nechcem ani vidieť... a som sa... celý příspěvek > |  | Kvalita trávniku, 16.6.2011  celkovo sa mi zdá trávnik, že mu niečo chýba, je tam dosť suchej trávy, prosím o radu čo s tým... |  | Hrabanie trávnik, 7.6.2011 dva mesiace po položení predpestovaného trávnika sa mi zdá že je tam dosť suchej trávy, môžem trávnik prebehnuť ručne s hrablami alebo radšej nie a počkať do jesene a potom to spraviť? |  | Rozmetací a sypací vozíky, 7.6.2011 ja som si kúpil gardenu 500 comfort a po prvom hnojení zostali v trávniku rôzne pásy, prezieravo som druhý krát hnojil na inom trávniku a tam som to zas prehnal tak tam zostali suché pásy. tak som ho pekne zavesil na klinec a budem buď ručne... celý příspěvek > |  | Zas tuja, 16.6.2010  Mám rok vysadené tuje, skoro všetky pekne rastú, avšak 4 v strede radu sú strašne slabné a pomaly schnú od vnútra a od spodku. Skúste poradiť čo s tým viď. foto |  |
 |
|
|
|