Příspěvky uživatele - 33.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čerpadlo pro domovní jímku, 12.8.2011
Ano, stejný způsob volí i moji sousedé - chalupáři. Čas od času vypouští jímku do kanalizace, která vede do potůčku. Žel, jejich hovínka vyvěrají v těsné blízkosti studny, kterážto je jediným zdrojem vody pro moji nemovitost. Tak bych prosil,... celý příspěvek >
Co zasadit místo uschlé douglasky?, 25.7.2011
Nenapadá mne, co místo ní. Do blízkosti douglasky, která "zatím" prosperuje. Může to být i keř, uvažuji o růži dužnoplodé(?). Nejsem pěstitel, ale říkám si, že když už na zahradě něco roste, mohlo by to krom okrasy také i něco plodit k... celý příspěvek >
Douglaska zasychá, 19.7.2011
Mrknul jsem na sypavku. Z obrázku je patrno, že stromek není v kondici, detailní záběr větvičky a jehličí jsem zbabral. Pokud déšť dovolí, tak se pokusím o další pokus. Jisté je, že v kondici stromek není a to dlohodobě, protože zjevně zaostává v... celý příspěvek >
Douglaska zasychá, 19.7.2011 Obsahuje fotku
Původně jsem zasadil 4ks douglasek s vědomím, že se většího vzrůstu zřejmě každá nedožije... Nejprve zaschla krajní, nyní zasychá její sousedka. Snažil jsem se zintenzivnit zálivku, pupeny vyrašily... ale zase zasychá. Zasychají v pořadí od sousedovy... celý příspěvek >
Malé akvárium ve skleněné kouli, 19.7.2011
Trváte-li na akvárku, pak začněte s alespoň hektolitrovým. Proč tato velikost, to se dozvíte, pokud si o akvaristice něco přečtete...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika