|
Příspěvky uživatele - 36.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sněhová fréza, 31.8.2011 Vybral jsem si sněhovou frézu MTD - M 56. Jen si nejsem úplně jistý, jestli mi bude stačit, bydlím na vesnici a sněhu máme dycky dost.. Máte s ní někdo zkušenost? Kolik sněhu to zvládne? |  | Přerostlá tráva kolem domu, 31.7.2011 Obávám se, že todle nebude možný, jelikož ten "prales" má už skoro dva metry :( |  |
|  | Přerostlá tráva kolem domu, 31.7.2011 A máte s nějakým takovým křovinořezem zkušenosti? Popř. aspoň značku? |  | Přerostlá tráva kolem domu, 28.7.2011 Zdravím, máme kolem firemní budovy přerostlou trávu, která není uplně košér.. Ke všemu terén není zrovna rovný a jsou v něm zbytky suti co zbyly po rekonstrukci té budovy.. Čím to zlikvidovat a upravit, aby to trošku vypadalo a nepůsobilo uplně zle... celý příspěvek > |  | Sekačka Dolmar PM-4600 S, 19.7.2011 tak jsem to zkoumal a aspoň co sem vyčetl, tak to S3 je oproti tomu Sku asi vhodnější na větší plochu, má více rychlostí a je o něco málo těžší.. žádný jiný rozdíl v tom nevidím.. |  |
|
|
|