|
Příspěvky uživatele - 104.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2011, 20.6.2011 Ty vadnoucí melouny už jsem vytrhal, nemělo to cenu (zatímco zdravé vyrostly přes metr a kvetou, tyhle měly měsíc po výsadbě pořád 10 cm a živořily); taky jsem nechtěl, aby se ta nákaza rozšířila i na ty zdravé. Myslel jsem si, že je to nějaká houba... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2011, 20.6.2011  Pěstuju melouny v Drásově u Brna (jsem ten, kdo sem psal jako host: zde).
Nakonec jsem nerouboval, melouny ve srovnání s tykvemi rostly moc pomalu a už na to pak bylo pozdě. Pár tykví Sprinter jsem zasadil jen tak samostatně. Asi se nedají jíst,... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2011, 17.4.2011  Zatím nic neklíčí, mělo by si to pohnout :-) |  | Melounoviště 2011, 17.4.2011  Zdravím, letos taky budu pěstovat melouny. Zahrada je v Drásově (severozápadně od Brna), mírný jižní svah, nadmořská výška 280 m.
Odrůdy, co jsem koupil, jsou na obrázku. Všechny jsou rané, jenom ten triploidní asi není (nevím). Zasel jsem do... celý příspěvek > |  |
|
|
|