Příspěvky uživatele - 73.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky ve skleníku, 18.6.2010
Prosím vás, čím jste to stříkala? O klopuškách jsem nic neslyšela. Děkuji I.
Surfinie, 18.6.2010
Nevím přesně, co to je (snad mšice?), ale mívám to na surfíniích každý rok a stříkám postřikem na ochranu proti mšicím - např. Fast a vždy to pomůže. Švagrová stejný problém řeší postřikem vodou s jarem a pomáhá taky. Iva
Okurky ve skleníku, 17.6.2010
Děkuji za odpovědi, ale to sluníčko se mi nepozdává. Objevilo se to tam ted během posledních dvou dnů a to sluníčka opravdu nebylo moc. Navíc skleník je polykarbonátový a v tom se prý rostlinky nespálí... Větrání skleníku je zajištěno 2... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 17.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám nový skleník, ve kterém pěstuji naroubované okurky. Rostou pěkně, ale na jednom výhoně usychají sotva vyrostlé listy. Nemám s tím zatím žádné zkušenosti proto vás prosím o radu, co to může být a co s tím mohu dělat. Děkuji I.
Voda z jezírka, 7.6.2010
Děkuji za rychlou odpověď. I.
Voda z jezírka, 7.6.2010
Dobrý den, máme zahradní jezírko - bohužel špatně vybudované - takže se musí vypustit a opravit. Ve vodě jsou zelené řasy, nejspíš sinice.  Je možné touto vodou zalévat zahrádku? Neni to pro zeleninu škodlivé? Děkuji za odpověd. Iva
Slimáci, 3.6.2010
Ferramol je úžasný, moc jsem mu nevěřila, ale včera večer jsem ho rozházela po skleníku a dneska ráno jsem našla rozpadlýho slimáka na listu od okurky - asi se nestihl zahrabat, ale neva, aspon vidím, že to žerou a zabírá to. Jenom škoda toho listu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika