|
Příspěvky uživatele - 73.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurky ve skleníku, 18.6.2010 Prosím vás, čím jste to stříkala? O klopuškách jsem nic neslyšela. Děkuji I. |  | Surfinie, 18.6.2010 Nevím přesně, co to je (snad mšice?), ale mívám to na surfíniích každý rok a stříkám postřikem na ochranu proti mšicím - např. Fast a vždy to pomůže. Švagrová stejný problém řeší postřikem vodou s jarem a pomáhá taky. Iva |  |
|  | Okurky ve skleníku, 17.6.2010 Děkuji za odpovědi, ale to sluníčko se mi nepozdává. Objevilo se to tam ted během posledních dvou dnů a to sluníčka opravdu nebylo moc. Navíc skleník je polykarbonátový a v tom se prý rostlinky nespálí... Větrání skleníku je zajištěno 2... celý příspěvek > |  | Okurky ve skleníku, 17.6.2010  Dobrý den, mám nový skleník, ve kterém pěstuji naroubované okurky. Rostou pěkně, ale na jednom výhoně usychají sotva vyrostlé listy. Nemám s tím zatím žádné zkušenosti proto vás prosím o radu, co to může být a co s tím mohu dělat. Děkuji I. |  | Voda z jezírka, 7.6.2010 Děkuji za rychlou odpověď. I. |  | Voda z jezírka, 7.6.2010 Dobrý den,
máme zahradní jezírko - bohužel špatně vybudované - takže se musí vypustit a opravit. Ve vodě jsou zelené řasy, nejspíš sinice. Je možné touto vodou zalévat zahrádku? Neni to pro zeleninu škodlivé? Děkuji za odpověd. Iva |  | Slimáci, 3.6.2010 Ferramol je úžasný, moc jsem mu nevěřila, ale včera večer jsem ho rozházela po skleníku a dneska ráno jsem našla rozpadlýho slimáka na listu od okurky - asi se nestihl zahrabat, ale neva, aspon vidím, že to žerou a zabírá to. Jenom škoda toho listu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|