Příspěvky uživatele - 248.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jedlé nebo jedovaté plody?, 17.7.2011
Asi to nebude "klasická" sakura, tedy třešeň pilovitá - Prunus serrulata. Spíše to tipuji na "asijskou" nebo "čínskou" meruňku - Prunus mume. Je pěstována jako okrasná "sakura" většinou na nižším kmínku (kolem... celý příspěvek >
Uložení mrtvého zvířete na zahradě a kvalita půdy, 17.7.2011
Buďte naprosto bez obav a pohřběte ho bez jakékoli dezinfekce alespoň 0,5 m hluboko. Nebojte se jakéhokoli poškození vegetace a klidně do těsné blízkosti anebo i přímo do toho místa zasaďte jakýkoli stromek. Josef.
Co je to za ryngli?, 17.7.2011
Po prvním shlédnutí fotek a po první odpovědi jsem si také řekl, že je to malvazinka. Pak jsem o tom více přemýšlel a dospěl jsem k názoru, že je to spíše již v dotazu také jmenovaná Althanova renklóda. Malvazinka bývá tmavší (možná je zatím... celý příspěvek >
Loni zapomenutá hlavička česneku, 17.7.2011
Je to ze zapomenuté hlavičky. Kdyby to bylo z pacibulek, jednotlivé hlavičky by nebyly dělené na stroužky, ale byly by "kulaté, jednostroužkové". Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika