|
Příspěvky uživatele - 254.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Murray traktor - o jaky model jde?, 18.7.2011 Díly MURRAY dodává KISS PLUS Litoměřice, tam Vám snad poradí. |  | Nečistoty, 17.7.2011 Možnost použít bakterie. |  |
|  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 17.7.2011 V tom karburátoru jsou tak male kanálky, že je zanesou i drobné nečistoty.Přikladem je netěsnost tělesa vzduchového filtru,.(teplem se zkroutí) který nedoléha na karburátor a tudy si motor nasává nečistoty. Sama Honda doporučuje a vyžaduje... celý příspěvek > |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 17.7.2011 Nepotřebuji se dotazovat v Hondě, tuto radu mám z dlouholeté praxe v opravách zahradní techniky, dokonce mám i jejich školení. Honda se urputně vymlouvá na benzín, ale benzínem to není. Chyba je ve výrobě karburátorů a hlavně v konstrukci. Mám... celý příspěvek > |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 17.7.2011 Dobrý den. Karburátor je nutno rozebrat a vyprat v ultrazvukové čističce. Dále je nutné vyměnit těsnení karburátoru, při demontáži se většinou potrhá. Pokud nepomůže ultrazvuk je nutné karburátor vyměnit!. Benzínem to není ! Kamil |  |
 |
|
|
|