|
Banánovníky začínají usychat, 16.7.2011  A to už jsou zase skoro 3 roky a tentokrát bude trhat i vnouček Novák |
 |
Banánovníky začínají usychat, 16.7.2011 Občas NPK. |
 |
|
 |
Kvalitní český česnek, 7.1.2011 Kacíři - česnek je výhradně Moravskou záležitostí, tak se už vzpamatujte (bzenecký paličák - Znojemský bílý),atd. |
 |
Brouci, 9.5.2010 je to Ruměnice Pospolná a při rozmnožení ti malí žerou na co přijdou já je mám v jahodách a nemohu se jich zbavit |
 |
Proti plísni česneku na jaře, 3.4.2010 mohu strikat cesnek proti plisni Cupricolem? |
 |
Bananovnik, 21.2.2010  samozřejmě když přesazuji nebo čerstvě koupím rostlinu tak je zásada hnojit až po nějake době |
 |
Bananovnik, 21.2.2010  myslím, že je přelitej a nebo mu chybý trochu hnojiva a nebo změnit stanoviště |
 |
Éxotické rostliny, 21.2.2010  prosím poraďte co je to za rostliny kámoš mě dovezl s Egypta semena |
 |
Banánovníky začínají usychat, 20.2.2010  Mohou být přelitý ale myslím si že by neuškodilo trochu nějakého hnojiva |
 |
sázení datlovníku, 6.10.2008 Mám semena asi nějakého datlovníku ale potřebuji poradit jak a co dál při sázení. Děkuji |
 |
|
 |