|
Příspěvky uživatele - 55.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké trsovité rostliny vysokého vzrůstu s nenáročným pěstováním - odolné mrazu?, 16.7.2011 Zkusím si tipnout (jen tak z hlavy, co jsem kdysi viděl na obrázku, ale neměl jsem ho v ruce; na netu jsem to neověřoval): ječmen hřívnatý - Hordeum jubatum?
Josef. |  | Zkroucené listy, 16.7.2011 Doplňující dotaz: stříhal jste jabloň po výsadbě a anebo nestříhal?
Josef. |  |
|  | Červené skvrny, 16.7.2011 Taky si netroufám posoudit, od čeho jsou ty červené tečky, ale i ta žlutozelená barva listů Vašich jabloní je opravdu nezdravá. (Soudím, že nějaká porucha ve výživě.)
Josef. |  | Ruční vřetenová sekačka - rady, 16.7.2011 Nemám sice fiskars, ale s alkem se naběhám dost. Aby dobře sekala a nemusel jsem jezdit sem a tam, potřebuje dostatečnou rychlost chůze.
Na 70 m2 jistě O.K., ale na 500-700 m2 to je jistě pro vcelku zdatného člověka.
Josef. |  |
|
|
|