|
Příspěvky uživatele - 154.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vlašské ořechy, 21.10.2011 prosím jak dlouho mužu mít ořechy zavařené. |  | Co je to za květinu?, 7.4.2009 děkuji, hned si jdu k tomu vyhledat nějaké informace. Pavlína |  |
|  | co je to za květinu?, 6.4.2009  prosím o radu, květina kvete už asi měsíc, některé květy již odkvétají a přes léto se zcela zatáhne. Pokud znáte název napište Dík Pavlína |  | Program na návrh zahrady, 8.2.2009 Tak jak jste si s tím kodem poradily program mám staženej, ale také nefunguje.Dík |  | špatná jablka - plesnivá jádra, 28.10.2008 Tuhle diskuzi jsem před rokem zahájil. Dal jsem na rady, v předjaří jsem okolo stromů posypal mletým dolomitem a později ještě vápnem čerťákem. Jabka jsou nyní kvalitní, nepočítám-li obaleče. V zimě znovu povápním. |  | Suché thuje - dá sa to zachrániť?, 19.10.2008 Dobrý.
Taky mi jedna thůje uschla, ale jeden výhonek u země zůtal zelený, tak jsem vše ostříhal a výhonek roste jako by se nic nestalo... Jakub |  | přesazování ptačího zobu, 25.6.2008 Ahoj zahradnící, mám dotaz - je možno přesadit živý plot z ptačího zobu? Pokud ano, je nutno před přesazením seříznout? Je to asi 1m vysoký plot a protože hranice pozemku jde v některých místech jinak, musíme buď přesadit nebo vysadit nové rostliny.... celý příspěvek > |  | Kroton, 11.12.2007 Dobrý den,
mám kroton v panelákovém bytě, takže rostlina určitě není podchlazená. Zalévám ho s ostatními rostlinami, kterým se daří dobře, přesto se mu najednou svěsily listy a jsou jakoby gumove, ale nepadají, tedy aspon zatím ne. Co by mu... celý příspěvek > |  | špatná jablka - plesnivá jádra, 13.10.2007 Dobrý den, máme na zahradě pět plodících stromů jabloní odrůdy FLORINA (nejspíš) stáří 15 let, u všech stromů se na plodech pravidelně objevuje vada:velká část plodů má rozšířený průchod, otvor mezi "muškou" a jadřincem, jádra těchto plodů jsou silně... celý příspěvek > |  | Mandlovník, 15.8.2007 Dobrý den.
Posím Vás pěstitelé mandlovníku nebyl by někdo ochoten poslat mi suché listí (mandlovníku). Popř. kde se dá nějaká rostlinka zakoupit? Moc děkuji
David
můj mail davidkilli@volny.cz |  |
|  |
 |
|
|
|