Příspěvky uživatele - 188.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Starý rododendron - flekatění listů, 26.4.2012 Obsahuje fotku
Mám starý rododendron a vždy byl bez problémů. před týdnem jsem zjistil, že mu začínají flekatět listy a už je to znát ze všech stran. Nevíte čím je to způsobeno a co proti tomu dělat?
Zkroucené listy, 17.7.2011
ano stříhal 1x
Tradescantia x andersoniana, 16.7.2011 Obsahuje fotku
Na jaře jsem vysadil trvalku poděnku (tradescantia andersoniana). vše bylo v pořádku, kvetla listy byly pevné. ted už měsíc u rostlinky osychají konce listů. jak na to
Magnolie - mraz, 16.7.2011 Obsahuje fotku
Zkoupil jsem letos magnolii (stellata) a vše bylo v pořádku kvetla, byla zelená. Pak přišel na jaře mráz a rostlinka jako by byla spálená jenom na vrcholcích má pár lístečků. Jaký je váš názor spamatuje se?
Zkroucené listy, 16.7.2011 Obsahuje fotku
Vysadil jsem na podzim mynulého roku jablon jonagold. Poslední dobou se mi jablon moc nelíbí, má ztočené listy jako kdyby byla bez vody. Zkoušel jsem hodně zalívat a pořád stejný průběh. Je tento stav normální nebo je jablon něčím napadená?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika