Příspěvky uživatele - 144.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký postřik na sladký lupen?, 31.3.2011
Dobrý den, prosím o radu, jaký použít selektivní herbicid na sladký lupen.Loni jsem ho postříkal Roundapem a jelikož se kolem něj spálila i tráva, tak toto volné místo potom zarostlo malými sladkými lupeny.Takže to bylo trochu... celý příspěvek >
Aditiva do mazacích olejů, 7.8.2010
Zdravim Ekolube, teflon jsem pravidelne pouzival do zigulika, motor najel 300000 KM bez jakekoliv opravy. Pouzil jsem ho do sekacky kde klepala ojnice na klikovce, hrozny rachot, po aplikaci teflonu se moror sklidnil a chodi dodnes. V novem Fordu... celý příspěvek >
Husqvarna 340, 18.7.2010
Mel jsem HQ 340 15 let. Moc jsem ji nesetril uplne se rozpadl pist. Rezu s ni i tramy. Oprava 3000KC Vymena pistu gufera a krouzek. Po oprave chodi jako nova. Benzin jsem po celou dobu redil 1 : 100. Po naliti benzinu jsem do nadrze strikl 5 ML... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika