|
Příspěvky uživatele - 51.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 13.9.2012  I já se chci pochlubit!!! |  | Traktory Husgvarna, 2.7.2012 Zdravím, potřebuji poradit od majitelů traktůrků Husqvarna... Mám typ CTH 163 T, a mám problém s tím, že se mi často špiní svíčka v levém válci, po vyčištění filtru a svíček to vydrží cca jednu nádrž benzínu a musím opět čistit. Svíčky jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Plíseň na maceškách?, 15.7.2011 Mohla se mi na maceškách objevit plíseň nebo padlí?? |  | Surfinie žloutne, 13.6.2011  Dobrý den, mám v truhlících na oknech surfinie.Namíchala jsem barvy i odrůdy.Ty s jednoduchými květy jsou nádherné a prospívají velice dobře.Mezi nimi jsou ovšem plnokvěté a těm se nějak přestalo dařit.Jsou takové zakrnělé a prožloutávají listy...... celý příspěvek > |  | Balzamína-má dost místa?, 31.5.2011 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak velikou nádobu použít na jednu rostlinu balzamíny.Mám je pověšené na domě na východní straně, kde je pouze ranní slunce.Zdá se mi, že někaj neprospívají.Myslím, že substrát i hnojení je v pořádku, jen mě ještě... celý příspěvek > |  | Co do kamenného koryta?, 18.4.2011 Dobrý den, no úplně to mám před očima...do lesa to mám přes plot... takže jdu na to... a Vám moc děkuji za inspiraci. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 17.4.2011 Já tam leju normální kuchyňský slunečnicový... mám husqvarnu a snáší ho dobře. |  | Co do kamenného koryta?, 17.4.2011 Dobrý den, mám před domem na východní straně kamenné koryto a chtěla bych ho osázet..snad i trvalkami, které nevymrznou.Měla jsem tam petunie, ale těm moc nesvědčil déšť.Ještě jeden problém... kromě afrikánů mi všechno žerou srnky.Poradíte? |  | Hlava křioviňáku rachtá, 13.8.2010 Prosím o radu, co se stalo.V průběhi sekání se začal ozývat divný zuk z místa nad hlavou křoviňáku/tam, kde se šroubuje strunová hlava/.Myslela jsem si, jestli tam není namotaná tráva, ale vše je čisté.Rozebrala jsem to, kam až to šlo a sundala jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|