|
Příspěvky uživatele - 242.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda Regent, 13.6.2012 Odrůdu Regent pěstuji ve 450 mnm, na zastíněnější části vinice. Cukernatost v průměru kolem 19 st., sbíráme jej na přelomu září a října. Není ošetřován žádnými přípravky, jen v roce 2010 nevýznamné napadení plísní révovou. Plodí vyrovnaně, trochu... celý příspěvek > |  | Odroda, 14.7.2011 Regent mám, ale ta odrůda na fotografiích se mu podle mého názoru nepodobá. Pokud bych si měl tipnout, řekl bych Medina. |  |
|  | Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 18.2.2011 S tou nadmořskou výškou bych to neviděl tak černě. Sám mám odzkoušeno pěstování moštových odrůd ve 450 mnm (Střední Čechy) a úspěšně se dají pěstovat všechny středně ranně dozrávající odrůdy jako bianca, merzling, MT, Regent aj. Je ale pravda, že v... celý příspěvek > |  | Bianca, 28.1.2011 S Biancou mám zhruba desetiletou zkušenost z nevinařské oblasti. I mě se osvědčuje posléze jako pravokořená. U štěpovaných keřů je trochu problém s velmi silným růstem a větší náchylností na sprchávání. Což je asi hlavní negativum této odrůdy. Jinak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|