Příspěvky uživatele - 36.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruční vřetenová sekačka na 450m2?, 15.8.2011
POkud chtete mít pěknou hustou trávu která po sekání neproschne, jděte do vřetena, alku bych se osobně vyhnul. Určitě hledejte vřeteno s bezkontaktním sekáním, jednak mají menší odpor při tlačení a druhak jsou velice tiché, takže vás sousedi nebudou... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka na 450m2?, 15.8.2011
Nic proti vašim názorům, ale nebylo by lepší nechat si takové rady pro sebe? Tedy co se týče vřetenových sekaček. Možná se mýlím, ale podle vašich názorů jste co se týče vřeten pouze teoretik. Já se také nepovažuji za profesionála na sekání s vřeteny... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka - rady, 14.8.2011
Snížení je jednoduché, stačí výměna koleček (místo orig. 95mm za 75mm průměr) a následné odstranění plast. krytu nastavení výšky který je poté příliš nízko. Ale jinak bych s tou výškou celkem oponoval, kolik lidí si kupuje travní směs která snáší... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka - rady, 6.8.2011
Tak proběhla úprava minimální výšky sečení a teď je i pro mě největší nedostatek vyřešen. Nyní je minimální výška sekání 15 mm a bezproblémů.
Ruční vřetenová sekačka - rady, 21.7.2011
těch vašich 70 m2 vám bez námahy posekám za 3min, pokud to bude na pozemku který bude alespoň trochu navrhovaný pro sekání s ručním vřetenem. Fiskarska má záběr 45cm, pokud počítám že jezdím s malými přesahy a využiji jen 40cm tak při rychlosti... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka - rady, 13.7.2011
Rozdíl je jednoduchý, kontaktní je jak stříhání nůžkami tedy "čepele" se dotýkají, sekání je tedy slyšitelné. Bezkontaktní sekaní probíhá s min. Vzdáleností nožů kdy nože už stéblo ustřihnou, ale netřou o sebe. Bezkontaktní sekání je tiší, s menším... celý příspěvek >
Ruční vřetenová sekačka - rady, 12.7.2011
Ještě jedno doplnění, výhoz sekané trávy dopředu je mnohem lepší a lépe plní koš.
Ruční vřetenová sekačka - rady, 12.7.2011
Jsem celkem čerstvým majitelem tohoto vřetena, takže zatím jen prvotní zkušenosti. Měl jsem několik let Husquarnu Novocut 54 a proto budu porovnávat s ní. První věc která byla "šok" byla cena, ale nevadí. Po rozbalení jsem byl šokován stále dál,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika