Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakrývací plachta na bazén, 6.7.2011
A ta plachta s TAMPY na ORLANDO nepasuje protože je menší.
Pripojeni solarniho ohrevu, 6.7.2011
A nebydlíš náhodou někde u Komárna?Každej nemá dobrý sluneční podmínky.
Zakrývací plachta na bazén, 6.7.2011
Mám taky ORLANDO a používám normální 5x4m plachtu ze železářství.Tam stojí asi 200,- oproti té originál.Ta originál má navíc dírky uprostřed a je to neprktický. A letos k tomu dělám takovej naviják aby to mohl obsluhovat jeden člověk.Kupovat ho... celý příspěvek >
Úprava vody a děti, 4.7.2011
Já mám 9ti letou dceru a má atopický ekzém a používám tablety do bazénu v dávkovači na potrubí přímo za solárním ohřevem.Je pravda že filtrace běží nepřetržitě, ale malá nemá problém.Tak bych se toho tolik nebál.
Bazénové čerpadlo, 4.7.2011
Ložiska to asi nebudou, spíš to může být kondenzátor.Já čerpadlo berlan mám a je to pěkně provedenej výrobek, ale má větší výkon než to vaše.Jinak absolutní spokojenost.
Trubka z mědi ohřáté vody ze solárka, 26.6.2011
Já mám už několik let solární panel celej v mědi a je to 22m trubek pod sklem a toto se neobjevilo.Problém bude asi jinde.
Jak často zavlažovat, 25.6.2011
Já mám nastaveno každý třetí den a 60minut v noci a je to akorát.Jednou za rok pohnojím hnojivem na trávníky.
Odstranění semen plevelů ze závlahové vody, 25.6.2011
Je to filtr Berlan, průtok asi 5000l za hodinu.Je určenej přímo na tento účel.
Jak silne cerpadlo pro zavlahu?, 24.6.2011
Tak ten průměr 25 je málo, jak píše kolega nade mnou tak tu 32 a odbočky 25.Ale na tak malou travní jak píšete 140 m2 bych dal spíš rozstřikovače s charekteristikou čtvercovou.Já jsem použil značku Claber a tam je napsáno jak velkou plochu při jakém... celý příspěvek >
Zakopání potrubí od soláru a filtrace, 23.6.2011
Já jsem to natáhl PE hadicí a na té je ještě 10 tepelná izolace a celé je to v novodurovém potrubí.Na zimu to nedemontuju akorát profouknu vzduchem.Tepelná ztráta od solárka a filtrace je zanedbatelná.
Odstranění semen plevelů ze závlahové vody, 21.6.2011
Já beru vodu potoční a navíc tam byl i žabinec, který ucpával síttka u zavlažovacích trysek.Tak jsem tam dal předfiltr a mám pokoj.Stojí asi 350,- Kč.
Projekt závlahy, 17.6.2011
Opravdu na tom nic neni, já jsem nakoupil věci značky claber a spočítat rozmístnění si dovede každý.U každého výsuvného postřikovače maji plochu rozstřiku podle tlaku a i průtok vody za minutu.U kapkové závlahy je to to samé.Na elektroventilech je... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 15.6.2011
Tak nyní teplota vody v bažénu 32°C a venku 25,6°C, ale na sluníčku bude asi víc.A do večera to možná vyleze na 34-35°C a v noci to schladne na 31°Ca i kdyby bylo venku 15°C tak se koupat dá a já když vylejzám mám chůdků... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 15.6.2011
Sem s ním.Jsem na to zvědavej, protože jsem dělal něco podobnýho tak ať to můžu porovnat.
Pripojeni solarniho ohrevu, 14.6.2011
Filtrace dost výkonná a ten slim tu vodu neohřeje.Bohužel je to malá plocha.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika