Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič větví Vares Shark, 10.11.2014
Ano, vy jste důkazem toho, že si lidi nevšímají poměrů mezi požadovanou prací (kWh) a příkonem stroje (kW). Jestliže na určitou plochu řezu/střihu potřebuji určitou práci (kWh) tak mi ji stroj může udělat jen za určitou dobu závislou na příkonu.
Dithane DG Neotec, 10.11.2014
4 aplikace přípravků s mancozebem a 4 aplikace přípravků na jiném základě je pro jednu sezónu postačující. OL je jednou věcí a doba působení je věc jiná. Když nyní kouknu zpátky do záznamů o provedených ošetřeních v rajčatech, tak jsem vystačil s... celý příspěvek >
Porek, 10.11.2014
Pane J.R. věřím ve Vaši dobrou vyhledávací schopnost a tak prosím o ověření tvrzení, že vrtule třešňová, houbomilka česneková a vrtalka pórová jsou "mouchy, které je možné signalizovat náletem na žluté lepové pásy". Tedy to, že textilie by měla... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 10.11.2014
Ono je to tak trochu o ceně. Bezpečnostní předpis říká, že vhozový tunel (kužel) musí být delší než paže nebo užší než zápěstí... Pokud by měl být komínek delší, bude více materiálu potřeba nejen na výrobu vlastního komínku (vhozový kužel), ale i pro... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 10.11.2014
Pane 236.138, plno lidí používá "zátky" gumové nikoliv proto, že by byly zdravější, ale proto že ty potravinářské jsou 8× levnější než teflon (o těch nepotravinářských nemluvě). Pokud tomu dobře rozumím. Tak pán nazývá vložkou to co ostatní stále... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 7.11.2014
A pokud by jste se nudil do té doby, můžete vzít květník se záhonovou zeminou a dát jej do sklepa, kde máte stálou teplotu podle firmy BASF. 
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Pavle, velmi záleží na tom, která tekutá organická hnojiva máte na mysli. Pokud myslíte prasečí kejdu, tak tu bych si do květníků v domácnosti netahal. Pokud myslíte v tlakovém hrnci (autokláv papiňák) rozvařenou rohovinu a prodávanou například... celý příspěvek >
Česnek v zemi?, 7.11.2014
Já počítám s výsadbou od 15.11. do Mikuláše, ale může se stát, že budu sázet až při oblevě "na tři krále", jako loni (ozim 2013/2014 tedy letos).
ale plevele které mi rostou pod jakoukoliv folií jsem vyjmenoval už včera v 9:25...
Prodej sadby brambor, 7.11.2014
omlouvám se za dezinformaci... Brňáci píšou na svých stránkách : "Mezi naše dodavatele patří Europlant šlechtitelská, spol. s r.o. Praha" tak že doporučuji nechat si brambory povozit po celé republice, nejlépe dvakrát protože s cenou určitě... celý příspěvek >
Prodej sadby brambor, 7.11.2014
no vidíte a já bych zase bydlet v Praze si dojel do Europlantu v Horních Počernicích. Ovo-imont je pouze překupník, nikoliv primární producent a tak jeho kvalita závisí na tom co nakoupí. Nevím proč doporučovat nákup u kováříčka ze sousední vesnice,... celý příspěvek >
Používám hnědou netkanou textilii tak, že ji položím na čerstvě okopaný povrch půdy a zatížím po okrajích a dle potřeby i na prostředku dřevěnými plaňkami. Netvdím, že potlačí růst veškerých plevelů, ale vím že silně omezí i některé agresívní druhy... celý příspěvek >
Biozahrada?, 7.11.2014
Armádní informace jsou tajné, takže není přesně známo jaký arzenál biologických vzorků nebezpečných patogenů ta která armáda má. Vzorek může mít i Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové a nikdo z nás tu informaci nebude... celý příspěvek >
Biozahrada?, 7.11.2014
Z hlediska globální funkce však redundantní = není toto bude jiné...
Biozahrada?, 6.11.2014
Kostrč, slepé střevo, šedivé vlasy, pátý kámen v mé skalce, voda v koleni mé tchýně, zapomenuté hrábě pod šestou jabloní, odvrácená strana měsíce... Jo abych nezapoměl - pravé neštovice (už několik desítek let je jen vzorek patogenu v rukou... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika