Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červený rybíz Karlštejnský úrodný - máte někdo?, 23.2.2015
tak nevím, mně více vyhovuje Lůčnica, která je méně náročná na stanoviště a není to nutné eliminovat stromkovými tvary.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 23.2.2015
Tak moluskocid dávám 3 a více dní před výsadbou "citlivých" rostlin. Nejhorší je, že plž nechcípne hned. Jedna granule k rostlině je jen tak pro přilákání a než chcípne, kousne do kořenového krčku a je vymalováno. Sypu více na okrajích záhonu tak aby... celý příspěvek >
Barevné strakaté fazole, 23.2.2015
Dalmatin je něco jiného, to není to s bezvláknitým luskem, co se dalo dělat jako pikantní lusky v těstíčku. Ale jako fazol na zrno je to rovnocenná náhrada za "indiánskou zimu".
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 23.2.2015
Účinná látka je stejná a tedy stejně toxická, je to jen o dávkování. Pokud dáte dva postřiky Kocide 2000 nebo jeden Championem 50WP, tak imise do prostředí bude zhruba stejná.
Jarní množení broskvoní, 23.2.2015
Nyní si dělám plán, co v následujícím období jarního roubování přijde na jednotlivé podnože. Zbývá mi pár slivoňových a přemýšlím, že bych na ně dal broskvoně. Pokud totiž provedu opravné štěpování meruňkami na podnožích, kde se mi neujalo srpnové... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 23.2.2015
Tlumí se na straně kouřovodu a výdechu z udírny. Sám popisujete chybu jako že chcete, aby se vnitřek udírny dobře odvětral otevřením komínku. Někdy se dává do udíren na nejspodnější rošt jutovina nasáklá vodou. Ta jednak tlumí tah, protože jde... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 23.2.2015
Mně nevadí MF jak vypadal v 90tých letech minulého století, mně vadí koncept který má od zavedení "kola štěstí" a nepochopitelného rozšíření sortimentu o bazény. Jsou prodejny, kde zahradní technice nerozumí a naopak jsou prodejny, kde nerozumí... celý příspěvek >
Barevné strakaté fazole, 23.2.2015 Obsahuje fotku
Pěstoval jsem převážně a jen tyčkové fazole. Laicky jsem si je dělil do tří skupin. Velkoplodé, malé ledvinkové a malé "máslové bobiny". Nejdéle mi vydržely z "máslových bobin" odrůdy které jsem získal pod názvy "indiánské léto" a "indiánská... celý příspěvek >
Barevné strakaté fazole, 23.2.2015
Za svobodna jsem měl 18 odrůd. Pak se to zredukovalo na ty co jsem měl v kuchyni radši a pak najednou nebylo místo na zahradě na moje tyčkové, tak byly jen bílé tchánovy keříčkové. Po smrti tchána najednou byl jenom cukrový hrách pro děti ke slizni... celý příspěvek >
Plastový sud na dešťovou vodu - životnost?, 23.2.2015
Trochu málo podrobností o tom, jak je používáte, jak se o ně staráte, jestli jsou/nejsou prázdné na přímém sluníčku,... a jak dlouho očekáváte, že ještě vydrží.
AKU sekačka - jakou vybrat?, 20.2.2015
zvažte, jestli robotickou nebo ručně vedenou.
Řízkování vrby jívy, 20.2.2015
Jsou dva způsoby zapichování přímo na stanoviště hned jak půda rozmrzne (tj před kvetením). nastříhání kočiček do vázy s vodou, kde se ponechají i po odkvětu až do zakořenění. Pak se sází do kontejnerů se substrátem z písku, kompostu a... celý příspěvek >
Akát - množen, 20.2.2015
Souhlas, spíše vyroste akát z kořenového řízku než z větviček zabodnutých do pole (tj. řízku dřevitého hlavou dolů). Při množení kořenovými řízka se tyto nezapichují, ale kladou naplacato do brázdy a zahrnou s ušlápnutím. Nebál bych se použít i sílu... celý příspěvek >
Akát - množen, 20.2.2015
Ten plevel se množí snadno - odkopky. Větší problém je, jak se jej zbavit. I po vykácení vytržením traktorem podrůstá z přetržených kořenů (tj. z kořenových řízků In Situ). Jinak se dá také množit ze semínek. Ty je potřeba opakovaně namáčet... celý příspěvek >
Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015
můžete to pojmout jako sbírku opadavých a stálezelených kalin doplněnou o sbírku svíd a dřínů. Pro fakíry jsou pak velmi žádané ŽP z růží a dřišťálů.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika