Příspěvky uživatele - 201.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 26.5.2014
Já mám zase sekačku Weibang již 2 roky a maximální spokojenost. Konečně pořádné ocelové šasí a žádné křehké plasty. Mám tam i záruku 4 roky. V době, kdy jsem to kupoval, tak stále o 1500 Kč více.
Chlorové tablety, 12.7.2011
Nedoporučiji koupat se ve vodě s obsahem chloru vyšším než 1,0 doporučená optimální hodnota je 0,3. Vyšší obsah chloru dráždí oči, sliznici a pokožku. U dětí může vyvolat větší problémy než u dospělých. Hodnotu pH (měla by být 7,2) a chloru... celý příspěvek >
Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 12.7.2011
Na českém trhu jsou k dostání dva druhy filtračního písku - jeden o zrnitosti 0,3 až 0,8 a druhý 0,6 až jedna 1,2. Oba jsou od jednoho dodavatele u kterého nakupují všichnichni distributoři filtračního písku. Zrnitost 0,3 až 0,8 je výrazně levnější... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika