|
Příspěvky uživatele - 161.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to vlnatka?, 31.7.2013  Rád bych se poradil se zkušenými zahradníky o nemoci nebo škůdci, kterým je napadnutý můj fikus. S rostlinným druhem to ale asi nesouvisí, protože stejným způsobem mi už uhynul tzv. čínský pepř. Příznaky:
- bílá mazlavá hmota (trochu jako pěna) u... celý příspěvek > |  | Vlnatka krvavá, 13.7.2011 Díky, vyzkouším dle Vašeho doporučení. |  |
|  | O jakou nemoc jde?, 12.7.2011 hnojil jsem při výsadbě loni na jaře a letos na jaře hnojivem "Agro Minerální pro vinnou révu". Dle letáku by mělo obsahovat optimální množství draskíku a hořčíku. Hlínu jsem trochu odhrabal nasypal hnojivo a přihrábl zpět. Může to být... celý příspěvek > |  | O jakou nemoc jde?, 12.7.2011 Dobrý den, založíl jsem nové vlákno a doplnil fotografie. díky. |  | O jakou nemoc jde? Doplnění., 12.7.2011  Dobrý den,
toto vlákno zakládám jako pokračování původního vlákna: O jakou nemoc jde?
doplňuji kvalitnější foto listů obou rév. pomůže to k určení nemoci?
díky. |  | O jakou nemoc jde?, 11.7.2011  Dobrý den,
již loni na jaře jsem vysázel dva keře révy. Letos ale nevypadají vůbec dobře. Listy schnou a mají podivně zbarvené fleky.Viz obrázky. Navíc každá asi trpí něčím jiným.
nevíte náhodou někdo o co jde? Poradíte jak révu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|