Příspěvky uživatele - 156.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní gril, 23.8.2011
Ahoj.Nedávno jsem si koupil také gril 3V1. Zajimá mne, když grilujete, jak máte poskládaný gril? Jestli máte i nadobu s vodou a kde? Jestli máte rošt na grilování v horní části (druhý díl) nebo hned na ohněm (spodní díl) a čím topíte když grilujete?... celý příspěvek >
Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 14.7.2011
Písek je nový a bez hrudek.Jinde mne poradily akorat častěji proplachovat.
Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 13.7.2011
Dobrý den. Chci se zeptat, mám velký problém s hmyzem, který nasává filtrace(hlavně mravence),take jsem pomoci filtrace tento hmyz vysaval ze dna bazenu.Po měsici jsem si všimnul, že se mi kousky hmyzu vraci spět do bazenu. Proplach dělam každy... celý příspěvek >
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 12.7.2011
Dobrý den. Chci se zeptat, mám velký problém s hmyzem, který nasává filtrace(hlavně mravence),take jsem pomoci filtrace tento hmyz vysaval ze dna bazenu.Po měsici jsem si všimnul, že se mi kousky hmyzu vraci spět do bazenu. Proplach dělam každy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika