|
Příspěvky uživatele - 122.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plotostřih hecht 922, 11.7.2011 Tak uz je vse vyreseno, a stroj funguje, jak ma. Reklamaci udajne dodavatel (coz je asi to Werco) neuznal. Opravu provedl namir.cz na vlastni naklady. Pouceni: Neverte Werce vsechno, co pise...
Jozka |  | Plotostřih hecht 922, 25.5.2011 Pred tydnem jsem napsal te "ochotne" firme Werco, dle vyse uvedeneho prispevku. Nulova reakce. Pred dvema dny jsme napsali firme Namir, od ktere jsme to koupili, Nulova reakce. Perfektne investovane 3000 Kc.
Vsem doporucujeme! |  |
|  | Plotostřih hecht 922, 18.5.2011 Zavadu odhalila zena, je to praskla cerna hadicka, takze budu reklamovat.
Jozka |  | Plotostřih hecht 922, 17.5.2011 Mam doma fungl novy Hecht 922. Vcera a dnes jsem se podle navodu se spravne namichanym palivem snazil ho rozbehnout. Nejdele mi bezel asi 3 s, a pak vzdy chcipnul. Pritom mi z neho kapalo palivo. V navodu pisou, ze mam Primer zmacknout 5 az 10x az... celý příspěvek > |  |
|
|
|