|
Je tato půdokryvná rostlina mrazuvzdorná?, 21.9.2015 Díky |
 |
Je tato půdokryvná rostlina mrazuvzdorná?, 21.9.2015  Objevila jsem moc pěknou půdokryvnou rostlinku, ráda bych věděla, jak se jmenuje a jestli je mrazuvzdorná. Díky Anna. |
 |
|
 |
Je to vůbec povíjnice?, 27.9.2014  Každoročně obdivuji v Chorvatsku tuto povíjnici, která je v září v plném květu, ale bez semen. Podle místních prý se množí řízkováním. Je to vůbec povíjnice? Anna. |
 |
Znáte někdo tuto skalničku?, 13.5.2013  Nevíte někdo jak se jmenuje tato skalnička? Díky Anna. |
 |
Vzdálenost přísavníků při výsadbě, 2.5.2013 Dobrý den.
Máte někdo zkušenost s výsadbou přísavníků? jaká je optimální vzdálenost rostlin od sebe. Díky za rady. Anna. |
 |
Skákající škůdce na pokojovkách, 28.4.2013 Díky za radu. Anna. |
 |
Pochvala pro zahradnictví Sieberz, s.r.o, 25.4.2013 Opakovaně se vracím k zahradnictví Sieberz. V loňském roce jsem si objednala voňavý klematis.
Vsadila jsem jej a pozdní květnové mrazy mi ho zničily a klematis už neobrostl. Nebyl z nejlevnějších, tak jsem torzo klematisu vyfotila a... celý příspěvek > |
 |
Škůdce na fikusu, 16.11.2011  Známá měla do nedávna krásný košatý fikus. Ještě před zahájením topné sezony začal chřadnout a opadávat. Poradíte mi někdo co mu schází? Díky Anna. |
 |
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Že by to byl nějaký druh zimolezu? |
 |
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011  Našla jsem na vycházce u cesty větvičky keře, není to náhodou Brslen? Díky. Anna. |
 |
|
 |
Proč nekvete lichořeřišnice hlíznatá?, 25.7.2011 Máte někdo zkušenosti z pěstováním této lichořeřišnice? Mám ji ve velkém květináči s oporou, pěkně narostla, ale stále nekvete, Má jen několik poupátek, které nějak nechtějí vykvést..Díky za rady. Anna. |
 |
Proč mi žloutne Catarantus, barvínek růžový?, 11.7.2011  Mám několik rostlin Barvínku růžového. Z neznámých důvodů mi u nich žloutnou listy, dokonce i malých semenáčků. Nevíte někdo čím to může být? Díky. |
 |
Značení dřevin zapichovacími cedulkami, 15.6.2011 Prosím o radu. Čím označit rostliny v zahradě. Manžel mi postříkal Randapem malé kiwi a mnohé jiné..Hubil plevel
Chtěla bych si ty své výpěstky pěkně označit a popsat, aby věděl, že to nemá hubit. Kde by se daly koupit nějaké např. dřevěné zápichy... celý příspěvek > |
 |
Je to plevel, nebo skalnička?, 5.6.2011  Mám na zahradě tuto kytičku, která bez problémů přezimuje a poměrně rychle se rozrůstá. Je to kytka, nebo plevel, znáte to někdo? Děkuji. Anna. |
 |
Znáte někdo tuto květinu?, 17.5.2011 Koupila jsem si v zahradnictví šalvěj divotvornou. Krásně kvete a voní. Nevíte někdo, jestli je mrazuvzdorná, nebo jak ji přezimovat? |
 |