Příspěvky uživatele - 19.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň mi vykvetla v září?, 12.9.2010
Děkuji za názor... tak trochu jsem si to myslela, je fakt, že ty moje stromky zastřihuji trochu asi více(častěji) než se má. Hezkou neděli Lenka:-)
ta podnož je kdoule(dula - slovensky) - pro upřesnění
Dobrý den, prosím o radu. Mám hrušeň odrůda Grosdemange, podnož Dula, 2. rokem na stanovišti, teď v září mi vykvetla. Poradíte někdo, čím to je? Měla by být zakrslá a pozdní, ale aby kvetla až v září??? Předem děkuji za rady, hezký den Lenka:-)
rychlost vzrůstu smrčku, 22.8.2007
Dobrý den, ví prosím někdo jakou rychlostí roste smrček? Jako laik jsem si zasadila smrčky na živý plot a soused se mi směje, že roste smrček asi 10 cm za rok. Roste opravdu tak pomalu??? Děkuji za odpovědi Lenka K.
Lze přesadit broskvoň?, 22.8.2007
Dobrý den, prosím radu, zda-li je možné přesadit broskvoň (stáří cca 5let). Dosud měla krásné a dobré plody, proto ji nechceme pokácet. Potřebujeme ji přemístit z důvodu přístavby. Předem děkuji za reakce. Lenka K.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika