|
Česnek u pacibulek, 7.5.2012 kdyz mam podzimni cesnek, mam zasit pacibulky na podzim, nebo na jare? Letos mi skoro vsechen vymrzl, tak na tom budu velice spatne se sadbou. |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 7.5.2012 dnes jsem koupil medvedi cesnek na zelnaku v brne. 30cibulek 35,- |
 |
|
 |
Presazeni rybizu, 25.4.2012 zacaly padat kvety :(Snad prezije a pristi rok zarodi. |
 |
Presazeni rybizu, 15.4.2012 tak to risknu
stejne by ho sejmul a vysypal tam sterk.
|
 |
Presazeni rybizu, 14.4.2012 Ahojte. Kamarad pousti zahradu a ma tam mlady krasny rybiz. Myslite, ze bych ho jeste ted mohl presadit? Byla by ho skoda.
|
 |
Vylezl vám už česnek?, 6.4.2012 Kurna a ja porad prd. Sadil jsem ho na konci listopadu a ted cumi sem tam zeleny listek, nejvetsi ma cca 3cm. Loni uz byl daleko vetsi. |
 |
Mnozeni kiwi, 3.4.2012 diky moc, vyzkousim |
 |
Mnozeni kiwi, 2.4.2012 ha a muzete poradit jak na to? |
 |
Mnozeni kiwi, 1.4.2012 Ahoj, muzu i ted strihnout kiwi a pokusit se ho nechat zakorenit, ci je na mnozeni kiwi jina doba vhodnejsi? Popripade na kolik ocek. dekuji |
 |
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012 casem bych se asi dolouskal, ale muzete mi napsat na kolik vyjde postovne do CR? Dekuji |
 |
|
 |
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 25.12.2011 nesouhlasim, dostal jsem seminka jolokie od kamarada, vyzkousel jsem minuly tyden dat 5 do vaty, naklicily vsechny. sly do substratu a 4 uz jsou pekne zelene venku. uvidime jak se bude darit dal. |
 |
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 18.12.2011 My jezdime do zahradnioctví Doubravice nad Svitavou a spokojenost. |
 |
Mlady bambus a hnojeni, 14.12.2011  Ahojte, mam mlady mrazuvzdorny bambus. Z padesati seminek mi vzeslo pouze jedno, ale to neni problem, uz se pekne rozrusta. Rostlinka roste, ale dle meho nazoru nejak divne. Spodek je tenoucky a az od druhe poloviny zesiluje, mam strach, aby se... celý příspěvek > |
 |
Opet kiwi, 11.12.2011 vody je dostatek, to by nemel byt problem. dekuji za info |
 |
Opet kiwi, 8.12.2011 koupil jsem minuly tyden 3 rostlinky u pana Stajnochera. Musim jej pochvali, ze poradil co jsem se zeptal a ma krasny rostliny za rozumny peniz, ale co jsem se (blb) nezeptal je me umisteni. V dobre vire jsem je zasadil u plechove garaze, kde jsem... celý příspěvek > |
 |