Příspěvky uživatele - 188.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česnek u pacibulek, 7.5.2012
kdyz mam podzimni cesnek, mam zasit pacibulky na podzim, nebo na jare? Letos mi skoro vsechen vymrzl, tak na tom budu velice spatne se sadbou.
Kde seženu medvědí česnek?, 7.5.2012
dnes jsem koupil medvedi cesnek na zelnaku v brne. 30cibulek 35,-
Presazeni rybizu, 25.4.2012
zacaly padat kvety :(Snad prezije a pristi rok zarodi.
Presazeni rybizu, 15.4.2012
tak to risknu stejne by ho sejmul a vysypal tam sterk.
Presazeni rybizu, 14.4.2012
Ahojte. Kamarad pousti zahradu a ma tam mlady krasny rybiz. Myslite, ze bych ho jeste ted mohl presadit? Byla by ho skoda.
Vylezl vám už česnek?, 6.4.2012
Kurna a ja porad prd. Sadil jsem ho na konci listopadu a ted cumi sem tam zeleny listek, nejvetsi ma cca 3cm. Loni uz byl daleko vetsi.
Mnozeni kiwi, 3.4.2012
diky moc, vyzkousim
Mnozeni kiwi, 2.4.2012
ha a muzete poradit jak na to?
Mnozeni kiwi, 1.4.2012
Ahoj, muzu i ted strihnout kiwi a pokusit se ho nechat zakorenit, ci je na mnozeni kiwi jina doba vhodnejsi? Popripade na kolik ocek. dekuji
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012
casem bych se asi dolouskal, ale muzete mi napsat na kolik vyjde postovne do CR? Dekuji
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 25.12.2011
nesouhlasim, dostal jsem seminka jolokie od kamarada, vyzkousel jsem minuly tyden dat 5 do vaty, naklicily vsechny. sly do substratu a 4 uz jsou pekne zelene venku. uvidime jak se bude darit dal.
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 18.12.2011
My jezdime do zahradnioctví Doubravice nad Svitavou a spokojenost.
Mlady bambus a hnojeni, 14.12.2011 Obsahuje fotku
Ahojte, mam mlady mrazuvzdorny bambus. Z padesati seminek mi vzeslo pouze jedno, ale to neni problem, uz se pekne rozrusta. Rostlinka roste, ale dle meho nazoru nejak divne. Spodek je tenoucky a az od druhe poloviny zesiluje, mam strach, aby se... celý příspěvek >
Opet kiwi, 11.12.2011
vody je dostatek, to by nemel byt problem. dekuji za info
Opet kiwi, 8.12.2011
koupil jsem minuly tyden 3 rostlinky u pana Stajnochera. Musim jej pochvali, ze poradil co jsem se zeptal a ma krasny rostliny za rozumny peniz, ale co jsem se (blb) nezeptal je me umisteni. V dobre vire jsem je zasadil u plechove garaze, kde jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika