|
Příspěvky uživatele - 96.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cardiocrinum giganteum, 8.7.2011 Dík, zaslouží si jej spíš ta lilie. Vykvetla v Brně na poměrně suchém místě a když roste, tak chce sice propustnou, ale vlhkou zem. Při suchu zalévám, loni ajsem ani nemusela, byl dobrý rok. Bohužel teď umře, ale už raší z ní sedm mladých. Od... celý příspěvek > |  | Cardiocrinum giganteum, 16.6.2011  Protože se ozvali zájemci o shlédnutí rostliny, připojuji foto.
Jarmila |  |
|  | Cardiocrinum giganteum, 6.6.2011 Nevím, zda to ještě někoho zajímá. Právě mi v Brně rozkvétá Cardiocrinum giganteum. Pětiletou cibulku mi nechala poslat tela z Anglie. Ti, kteří mi ji poslali, mi na dotaz, jak pěstovat, psali, že žádný problém - vyhloubit jámu 60 x 60 x... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 9.9.2009 A víte, kolik jich je v Brně? Spousta. Chtěla bych si ji také vysadit, ale mám
na zahradě /mírný jihozápadní svah/ dost sucho a bojím se, že to nezvládne.
Máte někdo zkušenost s pěstováním v sušších místech? Jarmila |  |
|
|
|