Příspěvky uživatele - 191.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čemeřice - kdy a kam přesadit, 26.7.2011
Dobrý den, z důvodu teréních úprav bych potřebovala přesadit čemeřici. Kdy je nejvhodnější doba pro přesazení? A kde se jí daří nejlépe? Má raději sluníčko, nebo raději trošku stínu?
Jakou popínavku vybrat?, 8.7.2011
My ten plevel nejdřív postříkáme Roudapem, až potom bysme chtěly sázet. Takže rostlinky budou mít chvilku šanci alespoň na zakořenění, ale ten plevel tam zase vyroste znova, tak bych právě potřebovala něco, co ce rychle rozroste.
Jakou popínavku vybrat?, 7.7.2011
Dobrý den, prosím o pomoc při výběru popínavky. Rostlina by se měla pnout po prudkém svahu u potoka ve stínu až polostínu. Zemina je tvořena převážně navážkou z cihel, písku a hlíny. Potřebuju hlavně něco, co rychle roste a převálcuje plevel,... celý příspěvek >
Travin a děti, 24.5.2011
Za jak dlouho po použití travinu můžu postit dceru (2roky) na zahradu? Nebo znáte nějaký lepší a levnější prostředek na hnojení trávníku a ničení plevele?
Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011
Mockrát Vám děkuji. Jdu sázet :-)
Prosím o pomoc s určením rostlin, 7.4.2011 Obsahuje fotku
Tto rostlinky jsem dostala, ale nevím, co to je a kam je mám vysadit. Proto Vás moc prosím o pomoc
Kdy vysadit Azalku ven?, 29.3.2011
Mos Vám děkuju :-)
Kdy vysadit Azalku ven?, 28.3.2011
Na cedulce je napsáno "Impeditum Album"
Borovice - kdy vysadit ven?, 24.3.2011
Dostala jsem Borovici. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Kdy ji můžu vysadit ven?
Kdy vysadit Azalku ven?, 24.3.2011
Dostala jsem Azalku. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Mám ji doma v chladnější místnost, ale přesto už mi začíná rozkvétat. Kdy ji můžu vysadit ven?
Přesazení lilií, 20.3.2011
U domu, který jsme před časem koupily, rostou na zahradě krásné lilie. Jsou ale na místě, které nám nevyhovuje. Potřebovala bych je proto přemístit. Kdy je nejvhodnější doba pro přesazení?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika