Příspěvky uživatele - 136.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Leskora a Radka 29.6. 2011, fotky, 5.7.2011
Tohle je Honzo vyhýbavá odpověď. Leskora, Radka, Vp nebo Bergeron mají výraznou, typicky meruňkovou chuť. Naproti tomu některé odrůdy (o kterých jsem už psal) jsou chuťově naprosto průměrné a to je ještě dost lichotivé slovo. Proč pěstovat ty... celý příspěvek >
Leskora a Radka 29.6. 2011, fotky, 4.7.2011
Děkujeme za odpověď. U Sylvercot a Pincot je chuť tak dobrá jako např. u Radky a Leskory?
Hargrand, 4.7.2011
Je pravda, že Vesna má chuť připomínající renglódy?
Meruňky s tečkama, 4.7.2011
Pravděpodobně strupovitost. Objevuje se i na meruňkách a broskvích (déšťivé počasí). Je to jen estetická vada. Některý rok může ale dost plodů znehodnotit.  Já osobně neošetřuji, používám jen nezbytně nutné pesticidy, např. na meruňku jen... celý příspěvek >
Leskora a Radka 29.6.2011 - fotky, 4.7.2011
Jo, taky by mě to zajímalo.
Švestka Valor - Prunus domestica "Valor", 3.7.2011
Škoda, že je Mantet tak problematická odrůda. Lepší letní jabka jsem nejedl. Je to opravdu lahůdka.
Jana na kdouli, 2.7.2011
Díky za reakci. Alespoň vím na čem jsem.
Jana na kdouli, 2.7.2011
Pěstujete někdo tuto odrůdu na kdouloni? Já ji mám pár let, už jsem ji i přesazoval, ale před tím i potom je stále malá a nepřirůstá. Zajímalo by mě jestli na této podnoži někomu roste normálně. Jinak je to dobrá baňatá máslovka s jemnou příchutí... celý příspěvek >
Leskora a Radka 29.6.2011 - fotky, 2.7.2011
Nádherné meruňky. Škoda, že jsem se od jejich pěstování nechal odradit literaturou. Zajímala by mě jejich chuť. Myslím, že pan Boštička psal, že ho nějak zvlášť neuchvátily. Taky je škoda, že zrají až s VP. Já si z důvodu nedostatku místa musím... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika