Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vyrobit kvas na žitnou?, 26.12.2010
To už vaříte z vody, pane inženýre, citacemi se nemusíte ohánět, to je látka střední školy. .Že se někomu podařilo syntetizovat - jak píšete - sacharózu, to nic neříká. Možná se někomu dokonce  podařilo vyrobit i polysacharid s fruktózou.... celý příspěvek >
Spomalenie rastu, 26.12.2010
Desetileté zákrsky jabloní mívají 3 metry, to je obvyklá velikost. O mnoho víc by ale již vyrůst neměly.
Prosím, určení výborné odrůdy, 26.12.2010
V atlase je patrně vyobrazena mutace Cherry Cox
Coxova?
Uzení ve vodním grilu, 26.12.2010
Oproti grilování jsem přikládal opatrněji - jedno velké poleno na tvorbu kouře, a drobnější kousky na plamínek pod vodou.  Víko bylo horké, ale ruka se na něm dala chvíli udržet - možná proto, že byla venku zima. Celková spotřeba... celý příspěvek >
Jak vyrobit kvas na žitnou?, 26.12.2010
Napsal jste 23.12. 2010: ...chutě, které se do destilátu dostávají štěpením škrobu na sachrózu... V odpovědi jsem se upsal - spletl jsem si pojmy fruktóza a pentóza.  Samozřčejmě, fruktóza je hexóza. Správně mělo být: Na rozdíl od něj si... celý příspěvek >
Spomalenie rastu, 26.12.2010
Pokud máte skutečně stromky na podnoži M9, myslím, že postačí omezit zimní řez nebo řezat až v době květu. Tyto podnože obvykle zpomalí růst brzy samy.    Nevím, co myslíte podrezaním, někteří zkoušejí tlumit růst přesekáním několika... celý příspěvek >
Držel bych se úplně první věty v tomto vláknu - jabloň, kterou otec vysadil před 30 lety ze školky na střední Moravě. Těžko to mohla být nějaká stará či krajová odrůda.  Takové se běžně neprodávaly.
Uzení ve vodním grilu, 26.12.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem ve vodním grilu vyudil,  trvalo to cca 4 hodiny. Maso jsem předehřál ve vodní lázni 80st půl hodiny. Voda v grilu nevřela bouřlivě, jen tak perlila, přesto jsem 2x doléval do lavóru. Kusy masa zhruba 3/4 kilové, ve 2 patrech,... celý příspěvek >
Starkrimson, 22.12.2010
To, co zmiňuje host 133 67 bych zdůraznil. Na mladém dřevě rostou plody pěkné velikosti, na starších plodonoších jen drobné šušně. To je jedna ze slabých stránek odrůdy (krom nároků na teplo, citlivosti ke strupovitosti a k mrazům) Kvůli tomu... celý příspěvek >
Stavba udírny, 21.12.2010
Myslím si to samé. Poté, co jsem před lety rošt zrušil a prostor pod ním vybetonoval, aroma masa se zřetelně zlepšilo.
Slivovice vs. calvados, 21.12.2010
Žádné ovoce asi není lihovaté. Je sladké, kyselé, aromatické, šťavnaté. Lihovaté jsou zkvašené cukry. Destilát ze švestek je prostě chutí a vůní zajímavější. Přirovnal bych to ke květovému a lesnímu medu. Praví odborníci hájí světlý med proti... celý příspěvek >
Co takhle lupina, 21.12.2010
Á jéje...
Hybrid švestkomeruňka, 20.12.2010
Nu,  nabídka té firmy klivia je poměrně bohatá. Ale taky místy píšou docela bláboly. Například:  Granny Smith: stredne až veľké plody, zelenožlté s výrazným červeným líčkom, hladká šupka, zelenobiela dužina, veľmi šťavnatá,... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 20.12.2010
Jak si vysvětlíte rozdílnou solivost NaCl oproti jinému Na Cl? Jedině snad vlhkostí, která učiní sůl těžší. Pochybuji však, že rozdíly mohou být organolepticky rozpoznatelné na výsledném produktu. Na rozdíl od jiných aspektů - např. když... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika