|
Příspěvky uživatele - 150.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skalník na kmínku, 4.4.2011 Dobrý den, letos na podzim to bude 2 roky co jsem si koupila a zasadila skalník naroubovaný na kmínku.Loni po zimě jsem myslela, že je po něm, nakonec trošku obrostl, ale jen málo a letos je to to samé, větve má suché a zatim nevypadá, že by... celý příspěvek > |  | Jaký vybrat strom?, 1.4.2011 Potřebovala bych poradit.Máme asi 20m příjezdovou cestu a já bych k ní chtěla zasadit 3 listnaté stromy, ne ovocné, a aby nenarostli do obřích rozměrů, moc se v tom nevyznám, tak budu ráda za nějakou radu.Jsme asi 420 m.n.m.a zem mi přijde spíš... celý příspěvek > |  |
|  | Smrkový živý plot, 30.3.2011 Děkuju moc za Vaše rady, ještě to promyslím... Váš plot, Zdenku je moc pěkný, už bych také takový brala...Petra |  | Ohraničení zeleninových záhonů, 30.3.2011 Dobrý den,
taky jsem měla cihly z bouračky v zemi a teď po 2 letech jsem je vyndala a nahradila kamenem(nebylo to v záhonech se zeleninou) některé už byly rozsypané některé ještě držely, tak nevim, ale kolikrát už jsem vyděla v časopisu, že v... celý příspěvek > |  | Smrkový živý plot, 30.3.2011 Díky,
chci ho stříhat, nenechat rozrůst.A ještě se chci zeptat, kolik jich mám dát na metr a jestli je mám nějak zastřihávat hned od malého stromku, nebo kdy poprvé stříhat... Děkuji Petra |  | Smrkový živý plot, 30.3.2011 Poradte mi prosím, chci si vysázet smrkový plot asi 1,5m od kamené zídky.Pročítám zde diskuze a mám strach aby mi kořeny smrku zídku nějak neporušily.Je to vlastně takový taras, který je dohrnutý zemí a tam bych chtěla ty smrky... Petra |  | Můžu už sít trávu?, 29.3.2011 Dobrý den,
myslíte, že už můžu zasít trávu?? |  | Co vám právě kvete a raší, 29.3.2011 Na jižním Plzeňsku mě kvetou sněženky, ladoňky a začínají krokusy, narcisky ani modřence ještě nekvetou... taky začínají vykukovat petrklíče |  | Jak zalévat rozmarýnu? nahoru nebo do mističky?, 28.3.2011 Dobrý den,
já jsem měla rozmarýnu přes zimu v nevytápěné místnosti a zalila jsem ji všeho všudy asi 3krát a je moc pěkná, ale na léto ji dám zase ven... jinak myslím, že rozmarýna moc zalévat nechce, že snese spíš sucho než přemokření... takže já... celý příspěvek > |  | Zmrznou mi sazenice levandule?, 23.3.2011 Levanduli mám normální lékařskou, také si myslím, že už by tam měla vydržet a možná jí tam bude i lépe... na noc jsem ji ještě sklidila, ale dnešní noc jí tam už asi nechám... díky Petra |  |
|  | Zmrznou mi sazenice levandule?, 22.3.2011 Prosím jestli mě někdo neporadí... Mám předpěstovanou levanduli asi 2 měsíce, sazeničky mají asi 5 cm.Myslíte, že kdybych jí už dala do skleníku, že mi zmrzne??A nebo to s ní raději ještě vydržím doma za oknem... mám jich okolo 50 tak už mě tam... celý příspěvek > |  | Živý plot ze smrku černého, 14.3.2011 Dobrý den,
chtěla bych založit stříhaný živý plot ze smrčku a zajímalo by mě kolik jich mám dát na metr a od kdy je stříhat aby byly husté i ze spoda... děkuji Petra |  | Stříhání levandule, 9.3.2011 ještě by mě zajímalo jak levanduli z jara stříháte, mám dvouleté keře.Jestli se nemusím bát střihnout... |  | Stříhání levandule, 9.3.2011 Dobrý den, už můžu ostříhat levanduli??? a nebo je ještě brzo a třeba by ještě zmrzla??
Už nemůžu dočkat jara |  | Přepichování levandule, 24.2.2011 já jí z jara zasadim ven, teď jí mám vysytou jen v malém množství země, tak proto jí chci přepíchat... děkuju |  |
 |
|
|
|