Příspěvky uživatele - 105.95

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky nekvetou, 8.7.2011
Ahoj. Mám už asi tři týdny na paprikách poupata, které ale ne a ne kvést, jak dlouho trvá, než se poupata rozkvetou? Plodím každý týden kristalonem plod a květ, tak nevím, jestli je to normální, nebo je někde problém? :-/
Papriky ze semínka, co s nimi?, 6.7.2011
Tak tomu říkám zázrak a závist :) Holt není nad to mít vlastní zahrádku a skleník k tomu :) Snad se toho jednou dožiju. Mám ale problém. Papriky, které mám na balkoně, hezky rostou, mšice jsou fuč, mají už asi cca. 30cm a spoustu poupat, které ale... celý příspěvek >
Jaké exotické ovoce do bytu paneláku?, 26.6.2011
Dobrý den. Rád bych si vypěstoval ze semínek nějaké exotické ovoce, už doma mám kávovník, banánovník, granátové jablko, eugenii surinamskou a nějaké citrusy. Co byste mi na vypěstování ze semínka z exotického ovoce do panelákového bytu doporučili?... celý příspěvek >
Okousané nové listy u papriky?, 26.6.2011
snažil jsem se nastříkat každý list, prý mospilan stačí nastříkat zeshora na list, prý působí i na druhou stranu, nevim, co je na tom pravdy :)
Okousané nové listy u papriky?, 26.6.2011
Tak jsem namíchal vše, zbytek jsem si nechal v 5l kanystru. Postříkal jsem papriky všechny i ty, které mšice neměly. Nevadí to?
Okousané nové listy u papriky?, 25.6.2011
Namíchám si mospilan, i sáček vyjde na 6l, co budu dělat s tím zbytkem? Dočetl jsem se, že aplikace maximálně 2x a to po týdnu. Mohu nějaký čas, třeba do příštího roku skladovat namíchaný mospilan v 5l kanystru? Nebo je tímto nějak ohroženo jeho... celý příspěvek >
Okousané nové listy u papriky?, 25.6.2011
A co na ně? Mám papriky postříkat i když jsem je odstranil? Díky
Okousané nové listy u papriky?, 25.6.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem tam našel tyhle malinké zelené potvory. Co to je? Bylo jich tam asi 6, pouze na jedné paprice, všechny jsem zlikvidoval, ale nevím, zda mám ještě použít postřik a případně jaký? Vůbec nevím, co to je za potvory.
Okousané nové listy u papriky?, 24.6.2011 Obsahuje fotku
Tady ještě foto, je to horší :(Nic jsem nenašel, mám něčím stříknout?
Okousané nové listy u papriky?, 24.6.2011
haloo, prosím o odpověď, listy jsou ožrané čím dál více...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika