|
Jarní výsadba, 10.3.2011 Dobrý den mužu cibuli a česnek sázet ted na jaře?A kdy prosím děkuji Petra Š |
 |
Mango, 27.8.2010 vyroste prej do 5-6 let |
 |
|
 |
Škůdci na oleandru, 7.3.2010 Dle doporučení Ing. Kazdy z ČZU pomáhá postřik olejem, po kterém se puklice udusí. |
 |
Pivní set, 7.11.2009 ...tzv."beer set",používáme už léta při posezení s přáteli, ne na zahradě, ale na dvorku a máme s tímto nábytkem lepší zkušenost, než se stohovacím posezením... je to skladné, výdrž je o mnoho let delší, a jestli se vám nelíbí sedět na... celý příspěvek > |
 |
Zasychání magnolie, 15.6.2009 jestli nebude problém ve stanivišti.magnolie nechce prudké slunce ale polostín a sice dost vlhko ale ne přemokření. |
 |
Jste také fandové do bylinek?, 21.1.2009 Začala jsem se zajímat o léčivé bylinky již před dávnou dobou, ale teprve před dvěma roky jsem si je začala sama pěstovat.Dnes mám asi 40 druhů a jsem velice nadšená pěstitelka.Zajímám se o další méně známé bylinky-je to výborný relax. Zdravím... celý příspěvek > |
 |
Pinus thunbergii Sayonara, 15.1.2009 Dobrý den,
oba kultivary snaží naší Evropskou zimu naprosto v pohodě. Botovice thunbergii je velice odolna borovice. |
 |
Pěstování orchideí, 24.10.2008 Moje první orchidei dostala také hnědé skvrny. Kolem začaly žloutnout. Proto jsem část napaseného listu odstřihla, ale skvrny se šířily dál a nakonec rostlina odumřela. Pokud někdo ví, jak v takovém případě postupovat, děkuji za radu. Slávka |
 |
Liliovník tulipánokvětý, 24.6.2008 Vypěstovaný venku je na fotografiích na adrese: http://gazela.wz.cz/
|
 |
Dotaz, 21.5.2008 Rajčata již pěstuji dlouhá léta.Letos, jako každý rok jsem rajčata vysel, po vyklíčení přepíchal ja vždy.Když dosahla výšky asi 25cm, na u většiny z nich se začaly kroutit listy, vrcholky jsou zkroucené, některé listy mají zvláštní tvar, Barva listů... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Neznámý škůdce na jabloni, 11.5.2008 Prosím o radu.Na mladých jablůňkách jsem se setkal s tím, že se pupeny špatně vyvíjejí.Z pupenu vyrostou špatně vyvinuté lístky, pokroucené a dále nerostou.Z květních popenů vyrostou kvítky bez okvětních lístků.V některých případech se pupeny ani... celý příspěvek > |
 |
zásilková zahradnictví, 24.4.2008 Nemáte někdo zkušenosti se zásilkovou firmou PALMA, senkerik.cz ? Děkuji. |
 |
Tectona Grandis, 24.4.2008 Je možné v našich podmínkách pěstovat teak (Tectona Grandis)? Pokud ano dá se sehnat? |
 |
Vhodný strom k odhlučnění, 15.10.2006  Dobrý den, potřebovala bych odhlučnit a opticky oddělit silnici, vzdálenou od domu 15 metrů. Travnatý pás, na který je možné stromy vysázet, je široký 3-4 metry a dlouhý cca 15 metrů. Poradíte dřevinu, která je pro v tomto případě nejvhodnější?... celý příspěvek > |
 |