|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cibuloviny - kdy do země?, 15.8.2009 jen ty anemonky zalezi ktere, pokud jsou to A. coronaria tak ty az na jare a nechat je pul dne namocene ve vlazne vode..., ale nevim zda mate tyto hliznate či jine... |  | Kdo pozná tyto květiny?, 13.8.2009 presne tak je to aralia, uzasne exoticky ker az mensi stromek, trnity, ale moc pekny |  |
|  | Jak mít spoustu krásných jiřin?, 7.8.2009 take trs hlizy musi byt radne nadeleny, jinak hliza spatne roste, malo kvete... degeneruje.. |  | Jak mít spoustu krásných jiřin?, 6.8.2009 a mate se na plnem slunci? |  | Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 5.8.2009 ja zas taky slysel, ze se to muze projevit behem sezony, kdyz mela pres zimu upal a jehlice tudiz pote zezrzly... |  | Jak mít spoustu krásných jiřin?, 4.8.2009 jinak po vysadbe se zalije jen jednou a pak se zaleva az po vzejiti! |  | Jak mít spoustu krásných jiřin?, 4.8.2009 jiriny se sazeji tak 10 cm pod zem-lepe receno korenovy krcek hlizy a nad nim 10 cm zeminy, trosku se tam zandá dolomitický vápenec jajo hnojivo, jinak velkokvete odrudy pokud se vystipaji postranni poupata a nejaky ten vyhon mohou mit prumer kvetu i... celý příspěvek > |  | Chci se napást na zahradě, 3.8.2009 pokud chcete neco mene obvykleho, zkuste muďoul-Asimina triloba, chutna po exotickem ovoci... |  | Nepozná někdo tento keř?, 3.8.2009 ano, je to presne tak-A negundo, ma i krasnou varietu Flamingo - moc okrasny a pekny |  | Rajče - postřik - prevence?, 2.8.2009  nevim zda je to mistem kde ziji, nechci to tedy zakriknout, ale uz X let jsem nemel plisen bramborovou a nikdy jsem je proti plisni neosetril, ani skudcum... a navic oba sousedi maji vedle brambory... jen se snazim dost škubat spodni listy... (foto... celý příspěvek > |  |
|  | Maracuja, 31.7.2009 maracuja je jen obchodni nazev... je to hl. slozka tzv. chut multivitamin, jinak se jedna opravdu o mucenku- Passiflora edulis... |  | Poraďte prosím o jaké rostliny se jedná, 29.7.2009 nene, Stanislaw ma pravdu, je to kyselomilny Pieris... |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 29.7.2009 vysoka pokryvka dela sve... take si myslim, ze je docela nutna ochrana proti zimnimu slunci, protoze je jinak stale zeleny a tudiz by zhnedl-stejne jako cesmina nebo cedr, kteří dost casto zezrznou... |  | Podivna choroba rajcat, 27.7.2009 mi to prijde, ze je to ze zacatku jak od krup a pak to pletiva nevydrzela, praskla a dostaly se tam bakterie, takze mi to prijde jak na nakou bakteriozu... ale jen se tak domnivam s vami... jiste to nevim |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 27.7.2009 myslim, ze pokud chcete jakoukoli teplomilnou rostlinu nechat pres zimu v zemi, mela by byt rostlina brzy zjara vysazena na danem miste, kde se aklimatizuje behem vegetace a dobre zakoreni, podzimni vysadba byva dosti zradna!! |  |
 |
|
|
|