Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Textílie pod révou, 24.9.2009
Zdravím všechny nadšence révy, mám dotaz. Po výsadbě révy bych nechtěl, aby mi půda zarostla plevelem a nerad bych používal herbicidy. Je možné pod révou mít černou netkanou textílii? A na ní bych dal větší kameny z důvodu zatěžkání a také akumulace... celý příspěvek >
Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 24.9.2009
tento plod neni Albiziovy! mate stesti, že letos jsem si privezl tento samy plod z dovolene a nasel jsem, ze to Jacaranda-žakaranda, strom s modrymi kvety z Brazilie(původ), jinak rostl i v Turecku
Réva od Bakkera, 21.9.2009
pekny den, zaujaly me nove odrudy od teto firmy v jejich katalogu, mate nekdo s nimi zkusenosti? dekuji
Neroste a neroste, 20.9.2009
revu budu nyni sazet, nejsem vubec odbornik, tak studuju co jde... ale podle fotky mi prijde, ze jste to vysadil melce, myslim, ze nastepovana cast ma byt snad jen 5 cm nad zemí a vy revu mate asi stejne hluboko jako ve skolce...
Kleopatřina jehla, 20.9.2009
ona zrovna moc vyhnojene pudy nesnasi, radeji propustne, piscitejsi nezli prilis vyhnojene, pak take muze nastat to, ze rostlina z nadbytku N spatne prezimuje ci dokonce shnije nasledkem prebytku N
Lze vysazovat i na podzim?, 20.9.2009
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat. co znamená, když je k odrůdě napsáno- řeže se na 4 až 5 oček na m2 plochy...? děkuji
Lze vysazovat i na podzim?, 19.9.2009
dobra, moc dekuji za odpoved, mel bych revu nejak jeste na zimu zkratit nebo az na jare? rostliny jsou tak 60-80 cm vysoke a kazda ma 2 vyhony... díky moc M.
Lze vysazovat i na podzim?, 18.9.2009
zdravim vsechny vinare, docetl jsem se, ze se reva sazi na jare no nic, mam nyni kontejnerovane sazenice, lze je vysadit ted na podzim nebo je musim nekde prezimovat a az zjara vysadit? diky
Odrůdy révy, 17.9.2009
tak jsem se rozhodl, ze i ja si zitra koupim revy, nejspise modre a bile, poradte mi nejakou nenarocnou, velkoplodou odrudu, co je takova, jsem v N.V 350 m.n.m. a jsme trosku netypicka oblast, je tu mnohdy vetrno a diky vetru to odezene hodne mraku a... celý příspěvek >
Jak rozmnožit oleandr, 16.9.2009
nechte lusky v klidu dozrat na teplem miste a zjara je vysejte...
Jakou odrůdu česneku vysadit?, 16.9.2009
urcite nam nekdo poradi na vystave Z.Č. v Lito... nabizi je tam kazdorocne, tak se tam vypravim a hned nejaky koupim:-)
Pitaya, 15.9.2009
semena jsou urcite kliciva, jsou dosti velka-na kaktusy, omyjte je a namorte ve fungicidu, tez dezinfikujte substrat, do ktereho je vysejte s rostlinami bude problem, ale zkuste se zeptat v Chrudimi, kde maji hodne kaktusu nebo si to vyhledejte ve... celý příspěvek >
Prosim o urceni sukulentu, 15.9.2009
je to monstrozni neboli kristatni forma nejakeho kaktusu ci sukulentu, pokud ma nahore listy a ronil mleko tipoval bych to na nejaky pryšec-Euphorbia
Exotické odrůdy rajčat, 15.9.2009
my take nestihame... leco, rajska... porad dokola..tak sme je rozvarili a dali do mrazaku..v zime budem davat na pizzu..
Exotické odrůdy rajčat, 15.9.2009
letos u me je vitezem odruda Aunt Rubys German (zelené), vazilo 850g a vzhledove je to atraktivni odruda a z tech velkoplodych je i kvalitni, silne rostliny i plodnost
Další diskuze:  7172737475  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika