|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalamování květenství česneku?, 7.6.2010 pochopil sem to tedy, ze jakmile se kvetenstvi objevi tak nemam vahat a hned ho odhlávkovat? |  | První rok, 7.6.2010 prosim Vas, za kolikatym listem se ma zasipnout druhy nebotrebny-zalozni vyhon-dela se to prave kvuli tomu, aby neomezoval rust hl.-tedy budouciho kmene, dekuji |  |
|  | Co vaše réva?, 7.6.2010 myslim, ze ve velkem se podzimni vysadba prodrazuje-prioravani apod, proto asi velke firmy sazi na jare, nicmene s podzimni vysadbou jsem spokojen |  | Co vaše réva?, 7.6.2010 uz je nekolikaty letni den(nad25st) tak reva roste jak jen muze, take jsem vypozoroval, ze podzimni vysadba je o dost vyhodnejsi-alespon kdyz ji pestuji na zahrade, ve velkem to uz asi neplati, nicmene je budu vysazovat prave na podzim, nebot uz ted... celý příspěvek > |  | Nemoc mečíků, 7.6.2010 okem je uvidite-jsou to jakesi carky... ja osobne je strikam, kdyz jsou videt klasy a pak behem kvetu... |  | Nemoc mečíků, 7.6.2010 nyni se vyskytnou hlavne msice-az do stadia poupat, jakmile vykvetou, zacne řádit trasnenka-hlavni skudce meciku, takze na ni kombinovat a stidat insekticidy, je snad ze vsech skudcu nejodolnejsi... |  | Potřebuji zjistit název květiny, 6.6.2010  pekny vecer, dnes jsem byl na jednom vysusnem miste, rostou tam i vzacne rostliny, ale tyto prave neznam... nerozlusti to nekdo? dekuji |  | Co vaše réva?, 4.6.2010 to vim a diky Mirku za odkaz, ale prece jen by me zajimal uz letosek, nebot to byla pro revy velka zkouska, kdyz furt pršelo.. |  | Co vaše réva?, 3.6.2010 ted otazka na Breda... moc by me zajimalo, zda se ti objevila plisen ci padli na reve a jake odrudy vypadaji, ze jsou ci budou choulostive na houb.choroby..? díky |  | Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 3.6.2010 a nebylo by foto nejake urody? radi se pokochame-kdyz uz je venku tak nechutne |  |
|  | Odrůdy meruněk, 1.6.2010 ze se tk laicky zeptam, co je to ta durancie? |  | Odrůdy meruněk, 31.5.2010 bohuzel nikde presne neni uvedeno co ktera podnoz vydrzi, snad tusim jen myrobalan a broskvomandlon, ze snaseji vyssi pH, ale u ostatnich nevim.. |  | Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010 ba spise dotknou, ale po zkusenosti jak jsem křísil slepici, ktera se udusila slimakem..tak uz jim zadnyho davat nikdy nebudu |  | Odrůdy meruněk, 31.5.2010 dobre, nicmene jsem se docetl, ze napr.Velkopavlovicka je uz prekonana, takze budu vybirat nejspis z novejsich odrud |  | Odrůdy meruněk, 31.5.2010 pristi rok zkusim merunku, ale porad nevim jakou odrudu, nejvetsi strach mam z mrtvice, ktera z odrud je nejodolnejsi na mrtvici?? jinak nadm.vyska 340mnm, bude na dvore, takze mikroklima mit bude, navic cela obec je mikroklimaticka... dekuji za tip |  |
 |
|
|
|