Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zalamování květenství česneku?, 7.6.2010
pochopil sem to tedy, ze jakmile se kvetenstvi objevi tak nemam vahat a hned ho odhlávkovat?
První rok, 7.6.2010
prosim Vas, za kolikatym listem se ma zasipnout druhy nebotrebny-zalozni vyhon-dela se to prave kvuli tomu, aby neomezoval rust hl.-tedy budouciho kmene, dekuji
Co vaše réva?, 7.6.2010
myslim, ze ve velkem se podzimni vysadba prodrazuje-prioravani apod, proto asi velke firmy sazi na jare, nicmene s podzimni vysadbou jsem spokojen
Co vaše réva?, 7.6.2010
uz je nekolikaty letni den(nad25st) tak reva roste jak jen muze, take jsem vypozoroval, ze podzimni vysadba je o dost vyhodnejsi-alespon kdyz ji pestuji na zahrade, ve velkem to uz asi neplati, nicmene je budu vysazovat prave na podzim, nebot uz ted... celý příspěvek >
Nemoc mečíků, 7.6.2010
okem je uvidite-jsou to jakesi carky... ja osobne je strikam, kdyz jsou videt klasy a pak behem kvetu...
Nemoc mečíků, 7.6.2010
nyni se vyskytnou hlavne msice-az do stadia poupat, jakmile vykvetou, zacne řádit trasnenka-hlavni skudce meciku, takze na ni kombinovat a stidat insekticidy, je snad ze vsech skudcu nejodolnejsi...
Potřebuji zjistit název květiny, 6.6.2010 Obsahuje fotku
pekny vecer, dnes jsem byl na jednom vysusnem miste, rostou tam i vzacne rostliny, ale tyto prave neznam... nerozlusti to nekdo? dekuji
Co vaše réva?, 4.6.2010
to vim a diky Mirku za odkaz, ale prece jen by me zajimal uz letosek, nebot to byla pro revy velka zkouska, kdyz furt pršelo..
Co vaše réva?, 3.6.2010
ted otazka na Breda... moc by me zajimalo, zda se ti objevila plisen ci padli na reve a jake odrudy vypadaji, ze jsou ci budou choulostive na houb.choroby..? díky
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 3.6.2010
a nebylo by foto nejake urody? radi se pokochame-kdyz uz je venku tak nechutne
Odrůdy meruněk, 1.6.2010
ze se tk laicky zeptam, co je to ta durancie?
Odrůdy meruněk, 31.5.2010
bohuzel nikde presne neni uvedeno co ktera podnoz vydrzi, snad tusim jen myrobalan a broskvomandlon, ze snaseji vyssi pH, ale u ostatnich nevim..
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
ba spise dotknou, ale po zkusenosti jak jsem křísil slepici, ktera se udusila slimakem..tak uz jim zadnyho davat nikdy nebudu
dobre, nicmene jsem se docetl, ze napr.Velkopavlovicka je uz prekonana, takze budu vybirat nejspis z novejsich odrud
pristi rok zkusim merunku, ale porad nevim jakou odrudu, nejvetsi strach mam z mrtvice, ktera z odrud je nejodolnejsi na mrtvici?? jinak nadm.vyska 340mnm, bude na dvore, takze mikroklima mit bude, navic cela obec je mikroklimaticka... dekuji za tip
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika