Příspěvky uživatele - 121.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to strupovitost?, 7.7.2011 Obsahuje fotku
Resistentni odruda Prima...
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 2.7.2011 Obsahuje fotku
Tak sklizená brokolice, květák zelí i kapusta, hrašek a ostružiny..a dneska posledni jahody - mam je orzdelene dle odrud od rannych až po pozdní. také první angrešt jsme v týdnu ochutnali..a dneska šel i rybíz a ostružiny do bublaniny ;) každopádně... celý příspěvek >
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 2.7.2011
jak už jsem psal dříve u nas je tima i v noci 8-9 stupnu a pršelo..Ale, je zajimave - sklizím okurky a mají nasazeno opravdu hodne..
Přerostlá rajčata - ostříhat listy?, 1.7.2011
Dovolím si oponovat - když to mam hustý a ne vinou nedostatku místa, ale velkou převahou listu a tyto listy postupne odstřihávám, tak aby na ne šlo slunce, tak za prve: jsou vetší a za druhe: jsou rychleji dozrají..samozřejme neodstranim listy z cele... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 30.6.2011
u nas leje v kuse od obeda a včera silna bouřka... trocha vam zavidim ty podminky... ;)
Melounoviště 2011, 30.6.2011
Taky je to polohou u Mirka je určo o par stupnu vyšší prumerka než u nas..nas bylo teplo přes den chladneji v noci 12-15.. ted už 3 ti den prší a je pomerně zima... takže u nas pokud nedojde teplo (jak hlasili snad dojde brzo) taky nic nebude do... celý příspěvek >
Strupovitost listů, 30.6.2011
vlnovník ořešákoví nemel by to být velký problém... listí zhrabat a spalit
Jetel, 26.6.2011
naše moc ne spíš má rada vojtěšku a jine ovocne keře ;)))
Neznámá rostlina, 25.6.2011
no mě taky, ale paprika je to hezka..;))
Suchá skvrnitost a kadeřavost, 20.6.2011
Tak nejlepe ošetřit proti skvrnitosti Dithane DG NEO-TEC a v brzkem jaře kadeřavost Championem 2x
Granátové jablko, 16.6.2011
já měl granátové jabko 4 sezony venku jen zakryte před mrazy loni při holomrazech na jaře me zmrlo, ale jinak přežívalo v pohodě kupodivu..
Obracak na seno, 14.6.2011
No zajimavé.. sice lepší jak ručne, ale dle mého nazoru by tam mohli být ramena 3 aby to bylo temeř beze ztráty. Tchyně je ras na každé stéblo, ale vypada to i tak zajimavě..
Neznámá choroba rajčat?, 14.6.2011
Já jsem už letos myslel, že mam po všech rajskych. Docela dostali při zmrzlících zabrat a zustali jen vrchní patra. Proto při výsadbě dostali každá lopatu rozleželeho konského hnoje. A po 14 dnech zkvašene slepičince a ted jdou jak o zavod a žádny... celý příspěvek >
Suchá tráva, 12.6.2011
Hnojíte? čím více vody tím více se vyplavuje živin...
Strádající meruňka, 10.6.2011
ty otvory s červenym okrajem muže být sucha skvrnitost peckovin - postřik Dithane neotec
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika