|
Je to strupovitost?, 7.7.2011  Resistentni odruda Prima... |
 |
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 2.7.2011  Tak sklizená brokolice, květák zelí i kapusta, hrašek a ostružiny..a dneska posledni jahody - mam je orzdelene dle odrud od rannych až po pozdní. také první angrešt jsme v týdnu ochutnali..a dneska šel i rybíz a ostružiny do bublaniny ;) každopádně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 2.7.2011 jak už jsem psal dříve u nas je tima i v noci 8-9 stupnu a pršelo..Ale, je zajimave - sklizím okurky a mají nasazeno opravdu hodne.. |
 |
Přerostlá rajčata - ostříhat listy?, 1.7.2011 Dovolím si oponovat - když to mam hustý a ne vinou nedostatku místa, ale velkou převahou listu a tyto listy postupne odstřihávám, tak aby na ne šlo slunce, tak za prve: jsou vetší a za druhe: jsou rychleji dozrají..samozřejme neodstranim listy z cele... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2011, 30.6.2011 u nas leje v kuse od obeda a včera silna bouřka... trocha vam zavidim ty podminky... ;) |
 |
Melounoviště 2011, 30.6.2011 Taky je to polohou u Mirka je určo o par stupnu vyšší prumerka než u nas..nas bylo teplo přes den chladneji v noci 12-15.. ted už 3 ti den prší a je pomerně zima... takže u nas pokud nedojde teplo (jak hlasili snad dojde brzo) taky nic nebude do... celý příspěvek > |
 |
Strupovitost listů, 30.6.2011 vlnovník ořešákoví nemel by to být velký problém... listí zhrabat a spalit |
 |
Jetel, 26.6.2011 naše moc ne spíš má rada vojtěšku a jine ovocne keře ;))) |
 |
Neznámá rostlina, 25.6.2011 no mě taky, ale paprika je to hezka..;)) |
 |
Suchá skvrnitost a kadeřavost, 20.6.2011 Tak nejlepe ošetřit proti skvrnitosti Dithane DG NEO-TEC a v brzkem jaře kadeřavost Championem 2x |
 |
|
 |
Granátové jablko, 16.6.2011 já měl granátové jabko 4 sezony venku jen zakryte před mrazy loni při holomrazech na jaře me zmrlo, ale jinak přežívalo v pohodě kupodivu.. |
 |
Obracak na seno, 14.6.2011 No zajimavé.. sice lepší jak ručne, ale dle mého nazoru by tam mohli být ramena 3 aby to bylo temeř beze ztráty. Tchyně je ras na každé stéblo, ale vypada to i tak zajimavě.. |
 |
Neznámá choroba rajčat?, 14.6.2011 Já jsem už letos myslel, že mam po všech rajskych. Docela dostali při zmrzlících zabrat a zustali jen vrchní patra. Proto při výsadbě dostali každá lopatu rozleželeho konského hnoje. A po 14 dnech zkvašene slepičince a ted jdou jak o zavod a žádny... celý příspěvek > |
 |
Suchá tráva, 12.6.2011 Hnojíte? čím více vody tím více se vyplavuje živin... |
 |
Strádající meruňka, 10.6.2011 ty otvory s červenym okrajem muže být sucha skvrnitost peckovin - postřik Dithane neotec |
 |