|
Příspěvky uživatele - 8.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 28.7.2012 Ajajaj. Omlou vám se všem:-). V té rychlosti jsem se utnul, je to hovadina, samozřejmě je je to kubíkách, takže m3 :-))
Jinak jak píše Martin. Něco co nežije nelze zabít :-), takže nemusíte mít starost s vypínáním UV-C.
Ještě bych... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 27.7.2012 Zatím o 1/4 více než zázraku Algea away¨, ale upozorňuji předem - je to TEST na vzorku !!! Výsledky musí být spolehlivé pro další praxi! Navíc jsem začal také spolupracovat s laboratoří, kde testují mou vodu a ryby na sposta... celý příspěvek > |  |
|  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 24.7.2012 Dovolte mi, abych zde popsal stručně výsledky mého snažení.
Můj pokus s Algea away a zinkovou bělobou dopadl světe div se skoro 1:1. Zinková běloba byla tak o 4 dny pomalejší na stejný výsledek, ale řase to dalo každopádně zabrat. Peroxyd... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 14.6.2012 Koukám, že se diskuse opět rozjela a to je dobře. Dlouho sem váhal tan zázrak Algea away od Katy zakoupit - přeci jen hromada peněz za "velký kelímek od hořčice" :-). Prvních 14 dní skoro nic a teď bych řekl, že to... celý příspěvek > |  | Jezírkový vysavač - prosím poradte, 22.8.2011 Dlouho jsem váhal nad Pondovačem 4, ale nakonec jsem zakoupil a nemá to chybu. Sice 8,5 tis. v tahu, ale nelituji a naprosto v pohodě saju vše potřebné včetně starých listů leknínu i na hladině. Mám 50 m3 ve dvou nádržích nad... celý příspěvek > |  | Jak vyčistit koupací jezírko?, 1.7.2011  Promiňte mi předem, jsem jen náhodný čtenář, ale bez úrážky - vodu 55 m3 s krabičkou co připomíná filtr k 1000 litrovému akváriu? Domnívám se, že jste spíše šťastlivec, co měl bez rostlin a pořádného filtru spíše dva roky z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|