Příspěvky uživatele - 234.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba filtru, 31.12.2010
Prva alternatíva je podla mna lepšia.Ak som dobre videl, bude to okolo 6 kubikov na 90 kubikove jazierko?Budete to lepiť z plastu alebo použijete iny materiál?Duro
Doma dělané filtrace, 25.12.2010
O.K.,v prírode to funguje už dlho.Mám ale otazky.Aká velka pre 60kg koi v 60 kubikoch?Ako riešiť zanesenie po 2,3,5 rokoch?Ocenujem funkciu rastlín, ale celkom sa na nu nespolieham.Predsa len jednoduchosť udržby prietokoveho komoroveho filtra,... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 23.12.2010
Tento rok som sa aj ja trošku viac zaoberal rybami a čosi ako filtre som aj postavil.Okrem koumakov čo sa snažia postaviť čo najučinnejší filter za čo najmenej penazi čo najzložitejšim spôsobom su tu aj ludia, čo sa mi vidi skutočne veci... celý příspěvek >
Prosba o radu s pilou Homelite XL-913, 6.3.2010
a este aka lista s akym pasom je na to original... dakujem
Prosba o radu s pilou Homelite XL-913, 6.3.2010
potreboval by som vediet ako sa do toho riedi benzin s olejom dakujem
Pěstování porku, 6.8.2009
Zrovna dnes som čítal na stránke UKSUPu signalizačnú správu že pri mínerke pórovej je výhodné použitie mechanického spôsobu ochrany prikrývaním porastov póru netkanými textíliami. Musí sa vykonať ešte pred začiatkom rojenia múch, teda približne v... celý příspěvek >
Pěstování porku, 27.4.2009
Ja pestujem pór už niekoľko rokov a vždy ho prikrývam netkanou textíliou podľa signalizačnej správy ktorú každý týždeň aktualizuje floraservis.Túto službu bezplatne zasiela e-mailom na požadovanú adresu.
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 16.4.2009
Môj názor je:  jedzte z jedného taniera jeden alebo dvaja a zistíte rozdiel. Ján
Papriky, 16.3.2009
Dobrý deň prajem ja si zeminu na pestovanie sadby pripravujem už v jeseni(podzim) na luke poberiem zeminu z krtincov (čo vyryli krtkovia) v tejto zemine si vypestujem každý rok sadenice paprík a rajčin.Zeminu dávam do vaničiek z poystyrénu (žlté z... celý příspěvek >
mušky na póru, 19.2.2009
Odkrývať pór koncom júla (červenec)je skoro, teraz treba prikrývať a nechať prikryté až do konca septembra(zaři) a v póri nebude ani jedna larva. Ján 
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 8.2.2009
Ja som minulú jeseň skúsil uložiť zeleninu v pivnici na tehlovej podlahe prikrytú netkanou txtíliou a zdá sa, že to bude dobré, zelenina nie je uvädnutá ani nehnije. 
destilační přístroj - oddělovač úkapu, 16.12.2008
  Ten odkalovač je riešený hadom vo vnurty.,ktorý je postavený zvysle. Na každom skrútení na spodu sú dierky, cez ktoré prepadaá metyl, nakoľko etyl je ľalký a preteká trubkami ďalej.
lieska obyčajná, 9.7.2008
Ako hlavne kedy striekať proti roztočovi nosánikovy lieskovému.Ďakujem Jano
destilační přístroj, 8.4.2008
Viete niekto o novom zákone čo sa týka destilácie liehov. S počutia viem, že sa nejedná o trestný čin.   Kamil
destilační přístroj, 6.1.2008
 Vážený pán Mám skúsenosti s kotlom  Firma Medienka. Je to výborný kotol a ešte sa nestalo po 10 rokoch aby v ňom prihorelo. Som velľmi spokojný. Odporúčam Vám ho zakúpiť. Je tam aj prijatelná cena.  Kamil
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika